Сімейна ферма із Сумщини увійшла у ТОП-5 органічних виробників овочів та фруктів України

ВС 30 сентября 2021 в 15:50
BrandStory спільно з «Органік Стандарт» підготували рейтинг, найвідоміших виробників свіжих овочів, фруктів та зелені в Україні

Торгові марки ранжували за трьома критеріями: обсяги виробництва, представленість брендів у торгових мережах, медіа та піар активність брендів.

Також враховувалися відкритість компаній та готовність до комунікації.  Окремо експерти (спеціалісти з брендингу) оцінювали загальну концепцію бренду.

За результатами рейтингу, у п’ятірку кращих органічних виробників увійшла і сімейна ферма «Світовоч», що у селі Клишки Шосткинської громади. Сім’я Андрія та Світлани Марченко працює як органічний виробник вже більше 15 років. Вирощують овочі, зелень, нішеві та несезонні овочі, салатні мікси, борщові набори… В асортименті більше трьох десятків найменувань. Мають власні теплиці, тому овочі та зелень вирощують цілий рік. Також мають власну переробку,  частину продукції консервують. Їх продукція представлена у кількох фізичних та інтернет-магазинах.

«Organic Standard»  – перший український сертифікаційний орган, який здійснює сертифікацію та інспекцію органічного виробництва. Створений у  2007 році в рамках українсько-швейцарського проекту «Органічна сертифікація та розвиток органічного ринку в Україні». Зараз компанія здійснює сертифікацію в усіх регіонах України для понад 400 операторів органічної продукції, що дорівнює приблизно 75% від усіх органічних операторів в країні.

shostka.info

50
Комментариев
0
Просмотров
9362
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.