Волонтери з червоними серцями у Сумах

Наташа Акулова 13 апреля 2017 в 13:00
Фінішувала Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»
Уже 12 рік волонтери збирають кошти на медичне обладнання для лікарні своєї області.

У цьому році з 9 березня по 9 квітня збирали кошти для відділення офтальмології Сумської обласної дитячої клінічної. Цьогорічне гасло акції - «Я хочу бачити життя». Серед заходів, в рамках яких збирали гроші, було проведено «Свято маленьких сердець» - розваги для діток з майстер-класами, аніматорами-міньйонами й атракціонами в одному із розважальних центрів міста, «Foot Quest» для любителів головоломок, благодійний аукціон лотів. Цьогорічною родзинкою акції став «Open heART fest». З 24 по 26 березня під однією назвою було проведено три різні заходи: «Театр без меж» з Тетяною Нянькіною, «Мистецтво ораторства» з Андрієм Любченко та «Музика для весни» з гуртом «Lara Vinco».

9 квітня був фінальний день акції, під час якого традиційно волонтери акції вийшли на вулиці міста зі скриньками та збирали кошти, даючи натомість наліпку-сердечко. Серед волонтерів були як школярі, так і студенти. Також, до участі в «Серце до серця» було залучено розважальні та спортивні установи: кафе, ресторани, фітнес-центри. «На фінальному галаконцерті були різні номери у різних стилях, напрямах, жанрах. Були учасники, які вже кілька років виступають на наших концертах, були й ті, які вперше виступали в рамках «Серце до Серця». Приємно, що концертом ми не тільки яскраво закрили акцію, а й показали містянам талановитих виконавців», - говорить член організаційного комітету «Серце до Серце» Богдан Скібчик.

Якщо ж говорити про зібрану суму, то станом на 10 квітня у Сумах було зібрано 60 тисяч гривень, а до акції залучено 26 волонтерів у Сумах та, орієнтуючись розданими скриньками, 1100 волонтерів по області. Загальна сума по Сумській області ще підраховується.
 
Дар’я Данілова
47
Комментариев
0
Просмотров
2392
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.