На Різдво ще одна жителька Сумщини відсвяткувала свій 100-річний ювілей

ВС 09 января 2013 в 18:09
До числа довгожителів Сумщини додалося ще одне ім’я. 7 січня, на Різдво Христове, свій сторічний ювілей відзначила Анастасія Феоктистівна КАПЛЮК. З нагоди такої визначної дати її вітали не тільки діти, онуки та правнуки, а й представники міської влади, - повідомляє сайт Конотопської міської ради. 

Також Анастасію Феоктистівну привітали члени Конотопської міської організації ветеранів війни, праці, Збройних сил та органів правопорядку.

Долю цієї жінки навряд чи можна назвати легкою – чого тільки не пережила вона за десять десятиліть свого життя. Революція, голодомор, Велика Вітчизняна війна…

Усе життя їй доводилося тяжко працювати та жити заради інших. Як найстарша донька у своїй великій родині, залишившись без мами, вона доглядала за меншими братами і сестрами, потім разом з чоловіком піднімала на ноги вже власних дітей, гляділа онуків. І так – усе життя. Тому й зараз, коли нарешті є час і можливість відпочити, вона просить дітей дати і їй якусь роботу, бо так звикла, інакше не може. Тож дай, їй Боже, сили та здоров’я!
46
Комментариев
0
Просмотров
1432
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.