У Сумах проходить виставка вишивальниці-аматора

ВС 13 сентября 2021 в 17:00
Перша персональнї виставки НАТАЛІЇ ЗАПОРОЖЕЦЬ відкрита у Відділі мистецтв Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки

Вишивка - це оберіг кожного українця, адже саме вишиття виникло як захист людини від злих сил. Вишивання - досить трудомісткий і витратний процес, іноді потребує використання близько півсотні кольорів, але воно заспокоює, відволікає від щоденних проблем і дає відчуття гармонії.


 
Сьогодні у відділі мистецтв – велика дивина! Відкриття персональної виставки НАТАЛІЇ ЗАПОРОЖЕЦЬ! Дівчина не є професійним майстром вишивки, за освітою вона інженер-технолог, але вишивання стало для неї справжньою віддушиною, в яке вона вкладає всю свою уяву, уміння і любов до всього, що її оточує в житті.

 
ЇЇ виставка вишитих картин і мініатюр називається «РОМАН ІЗ ГОЛКОЮ», на ній представлено близько 40 робіт. Дивує палітра кольорів майстрині, від її пейзажів віє теплом і затишком, оживає природа.

 
Бажаємо нашій майстрині рости, опановувати нове, захоплюватись і, головне, міцно тримати в руках голочку і ниточку, які відображають «кардіограму» її душевних переживань на полотні!
 
Завітайте до відділу на виставку протягом вересня і помилуйтеся її чудовими роботами!

 
48
Комментариев
0
Просмотров
1232
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.