На Сумщині відкрився ще один музей. У приміщенні райвідділу міліції

ВС 10 января 2013 в 16:56
З метою спадкоємності поколінь та виховання молодих кадрів Великописарівського райвідділу МВС України у Сумській області на кращих прикладах роботи ветеранів органів внутрішніх справ, у приміщенні міліції створено музей.

Тут можна довідатися про славне минуле райвідділу, починаючи з 1920 року — з моменту його створення. Тоді особовий склад налічував 15 співробітників, які повернулися з фронтів громадянської війни.

Музей створено за ініціативою районної ветеранської організації асоціації ветеранів МВС України та керівництва райвідділу внутрішніх справ. Начальник районної міліції Віталій Дейниченко виділив приміщення для музею, а працівники особового складу підготували необхідне обладнання. Ветерани ОВС надали для музею фотознімки, нагороди, форми одягу різних часів, інші предмети, пов'язані з роботою в міліції. Вони також підготували спогади про свою роботу.

Відкриття музею — це тільки початок великої роботи. Музей і надалі буде поповнюватися експонатами, що дасть можливість познайомитися не тільки з історією міліції, а й із її сучасною діяльністю. Планується відвідання музею старшокласниками, учнями філії професійного ліцею, що сприятиме удосконаленню патріотично-виховної роботи.
50
Комментариев
0
Просмотров
1505
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.