Конотопський рок-гурт випустив зворушливу пісню про війну

ВС 06 июля 2022 в 14:36
Конотопчани продовжують гідно тримати мистецький фронт. Так, днями, в мережі з’явилась нова пісня гурту Kolo_dvoh «Війна».

«Війна – це завжди страшно. Пісня написана під час окупації нашого міста Конотоп російськими військовими. Віримо у нашу перемогу! Віримо у наших захисників! Віримо в нашу Україну! Бережіть себе!», – зазначає лідер гурту Денис Поліщук.

Слова і музику до пісні написав  Денис Поліщук, музикант і виконав пісню разом з дружиною – Ксюшею Поліщук. Допомогли у створені музичної композиції: бас – Юрій Тищенко; перкусія – Дмитро Кущенко; зведення і мастеринг – Максим Кравченко (Rayvan Records); відеоряд – Денис Поліщук, фотоматеріали взято з відкритого доступу мережі інтернет.

«Наглядний приклад єдності Українців! Ми з Максом Кравченко жодного разу не бачились, окрім спілкування через соціальні мережі та участь у музичних онлайн-проектах. І до всього, Максим живе у Португалії. Українці всього світу – єдині! Нас ніщо не переможе, нас ніхто не зломить! ВСЕ БУДЕ Україна», – розповів Денис Поліщук.

Що ж до пісні «Війна» то запис був зроблений у сховищі, де ховалася під час сигналів повітряної тривоги родина Поліщук, все у кліпі засновано на реальних подіях, від звуку, до локацій.

Довідка

Гурт Kolo_dvoh  засновано в 2018 році, а точніше 29 січня, Денисом та Ксюшею Поліщук у напрямку Інді-фолк з пріоритетом акустичного звучання та виключно живого виконання.

Голос Конотопа



47
Комментариев
0
Просмотров
1274
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.