У Рівному злочинець обкрадав машину під музику (+ФОТО)

ВС 11 апреля 2019 в 08:56
Кожного дня ми бачимо у прес-службах поліції десятки випадків обкрадання автівок. пересічні громадяни також звикли до цих злочинів, причому настільки, що фактично не звертають на них уваги. А, між тим, серед них трапляються цікаві випадки.

Така подія сталася уночі 10 квітня у Рівному. Власник машини побачив із вікна, що в салоні хтось знаходитьсяя. Викликавши поліцію, він швидко спустився вниз. У машині дійсно нишпорив грабіжник. Мало того, він ще й увімкнув музику в салоні - мабуть, для того, аби красти було не так нудно. Побачивши господаря, він вирвався з салону й побіг. Але було пізно: у цей час на місце приїхали патрульні, які затримали крадія.

Виявилось, зловмисник потрапив до машини через багажник. Цього разу він не встиг знайти нічого такого, що можна було вкрасти. Зате виявилось, що минулої ночі він обікрав дві інші автівки. Перспектива бути спійманим злочинця, мабуть, не лякала, оскільки він уже сидів два роки в колонії і звільнився лише в грудні. Швидше за все, злочинець повернеться туди знову.

Джерело: прес-служба НП у Рівненській області



0
Комментариев
0
Просмотров
1133
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.