На Житомирщині батьки вбили і спалили свою дитину

ВС 28 мая 2019 в 10:56
У 2009-му році жінку з Овруччини позбавили материнських прав на синів. Через чотири роки вона народила дівчинку. Але пройшло кілька місяців її шпиталізували. При цьому мати відмовилась супроводжувати дитину. Через півроку дівчинку виписали із лікарні. Із 15-го по 18-й роки дитина виховувалась у прийомній сім'ї. За ці три роки штурмувались суди - для повернення дитини біологічним батькам. Не останню роль зіграли активісти, які відстоювали їхні права. Так у минулому році дівчинку повернули матері.

ПІсля цього органи опіки спробували кілька разів обстежити умови перебування, але батьки їх не допускали до оселі. А адмістративні матеріали були скасовані судами.

27 травня поліція отримала повідомлення про те, що дитину нібито вбили. Правоохоронці прибули на місце й попрохали показати дівчинку. Дитину винесли на ґанок. Однак, коли поліцейські попрохали показати й інших дітей, виявилось, що батьки тримають 3-річного хлопчика, одягненого у дівчачі речі. Тоді вони зізнались, що дитини немає... причому вже давно.

Як виявилось, вісім місяців тому в ході конфлікту дівчинка отримала від батька травми, які виявились ссмертельними. Аби приховати злочин, батьки спалили її тіло в пічці, а рештки викинули в річку. Нині обоє затримані правоохоронцями.

Джерело: прес-служба НП у Житомирській області

51
Комментариев
0
Просмотров
10453
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.