Відкритий лист меру

ВС 26 мая 2015 в 09:04
Шановний Олександр Миколайович!

Звертаюсь до Вас з цим відкритим листом, як до мера м. Суми, за якого я, як і більшість сумчан, віддав голос на минулих виборах, оскільки вважав, що Ви завжди будете стояти на захисті Конституції і законів України.

Я, Коваленко Олег Володимирович, приватний підприємець, член територіальної громади міста Суми, придбав у квітні 2015 року, на підставі нотаріально посвідченого договору купівлі-продажу, об’єкт нерухомості — автостоянку по вул. Інтернаціоналістів, 1.

Вже після придбання мною автостоянки, з повідомлень в пресі та мережі інтернет, мені стало відомо, що задовго до придбання мною вказаної стоянки невідомі мені особи взяли грошові кошти з власників автомобілів за ніби – то право постійно ставити   автомобілі та при цьому укладали з автовласниками договори про послуги на 200 грн. в місяць.

Як і потерпілі автовласники, я обурений таким станом речей, якщо звичайно ця інформація знайде підтвердження фактами, і вважаю, що в такому випадку автовласники повинні з’ясовувати ці питання з тими особами, які щось від них брали чи щось їм обіцяли.

Інформую Вас, що я не маю відношення до вказаних вище відносин, і є добросовісним набувачем права власності на нерухоме майно - автостоянку по вул. Інтернаціоналістів, 1, та маю гарантоване законом право самостійно володіти користуватись та розпоряджатись своєю власністю, у тому числі визначати договірну ціну за користування моєю власністю, оскільки право власності, як і право на зайняття підприємницькою діяльністю, гарантоване ст. 41, 42 Конституції України.

У той же час, до мене дійшла інформація, яка зараз перевіряється адвокатськими запитами,  про те, що Ви публічно в сесійному залі заявили про намір відібрати у мене мою власність та передати якійсь юридичній особі, яка здаватиме мою власність автовласникам по 250 грн., і вирішити це на наступній сесії.

Я не вірю в те, що як мер, Ви піддастесь спокусі участі у політичній спекуляції та свідомо підете на порушення Конституції і законів України. Відповідно до ст. 41 Конституції України ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним.

Також слід прийняти до уваги, що мною подано необхідний комплект документів для переоформлення на моє ім’я права оренди земельної ділянки, яка знаходиться під належним мені об’єктом нерухомості, і, у відповідності до вимог чинного земельного законодавства, Сумська міська рада зобов’язана переоформити оренду цієї земельної ділянки на моє і тільки на моє ім’я.

Прошу Вас уважно розібратись в ситуації, не допускати порушення Конституції та законів і не приймати участі у вирішенні питань, які не віднесені до Вашої компетенції як мера, та компетенції Сумської міської ради, оскільки Ви, як мер, несете персональну відповідальність за підпис на незаконному документі та зобов’язані роз’яснити людям правду про їх право звернення до компетентних органів та суду, а не брати на себе функцію судді. Тож доведіть всій громаді, що закони України в Сумах не тільки читають, але й виконують.

З повагою,
Олег Коваленко

ІД

0
Комментариев
0
Просмотров
93054
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.