У Сумах відбувся незвичайний модний показ (Фото)

ВС 18 июня 2019 в 12:15
У Сумах 13 червня відбувся незвичайний модний показ – шоу під назвою «Безвіз. Fashion-Ульот» представила дизайн-студія ART’ель moda

Назва шоу-проекту обрана не випадково, адже його головною метою було стерти кордони, відчути свободу і лет фантазії, що саме і показали учасники дійства.

Fashion-тур почався парадом країн світу, де моделі демонстрували одяг , який відповідав кольоровій гаммі певного прапора.



На показі також були представлені чудові колекції одягу, які за тематикою відповідали одній із 250 країн світу. Кожна колекція створювалася, враховуючи традиції тієї чи іншої держави.



Так, наприклад родзинкою колекції «Шотленд» (Шотландія) був кілт – національний чоловічий одяг у вигляді спідниці. А колекцію «Віват, Гусари» (Угорщина) представляли гусари у традиційних костюмах. Тематикою колекції «Марсельєза» (Франція) була Французька революція. Із Кот д’Івуаром або Берегом Слонової кістки глядачів знайомили дівчатка із запальною хореографічною композицією «Африка»



Ще моделі представляли такі країни як Швейцарія, Японія, Китай, Гренландія, США, Англія та Індія.



Гостями програми були Чжан Лянхун із китайською піснею, вокальний колектив «Hermanos» із піснею «Grande amore», представниця зразкової балетної студії, яка виконала «Іспанський танок» та хореографічний колектив «Пірует».



Також на заході були присутні гості із різних країн світу, таких як Намібія, Туркменістан, Афганістан та інші. Це студенти, які навчаються  у Сумському Національному Аграрному університеті.



Під оплески залу, учасники показу вручили їм символічні подарунки на згадку про нашу країну і місто.

У холі театру була виставка робіт, виготовлених вихованцями дизайн-студії «ART’ель moda».



У рамках проекту також можна було придбати сумки, іграшки, браслети та ін., що також є результатом творчості вихованців дизайн-студії. Зароблені кошти підуть на благодійність. Їх передадуть сім’ї Алієвих, які переїхали із Донецької області у Суми в 2015.



Керівник студії «ART’ель moda» Лариса ВАНЄЄВА розповіла, що метою проекту було показати, що світ різноманітний, але люди мають жити у мирі. У нас різні мови, релігійні переконання, але всі ми рівні і маємо право на існування. Ми маємо прагнути миру і робити щось для цього. Адже мир – це найбільша цінність, яка не змінна у всі часи.

Карина ПАНІКАР
фото автора


 
46
Комментариев
0
Просмотров
2543
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.