У Сумах газета «Панорама» презентувала переможців рейтингу «ТОП-50» найкорисніших та найважливіших людей Сумщини та їх справ за 2018 рік

ВС 22 марта 2019 в 15:00
21 березня відбулася унікальна подія, яка зібрала широке коло сум'ян, які своє наполегливою творчою працею досягли успіхів у різних сферах діяльності.

У той вечір у Сумській муніципальній галереї рівень неординарності просто «зашкалював», бо уперше стільки сумських-талантів змогли зібратися в один час і в одному місці. Особливістю цьогорічного рейтингу є тема «Сумщина - КРАЙ МАЙСТРІВ», шляхом народного голосування 50 талановитих майстрів, які працюють в різних жанрах ремесла. Вони просто вразили своєю креативністю та прагненням прикрасити й врятувати світ своїми чудовими рукотворними дивами.

Церемонію нагородження провели видавець газети «Панорама» Євген ПОЛОЖІЙ та головний редактор видання Наталія ГОНЧАРУК. Кожен з переможців отримав підсумковий журнал «ТОП-50», свіжий примірник газета й сувенір з логотипом «Панорами».

Серед відзначених, були традиційні для «ТОП-50» номінації: представники перспективної молоді, діячі спорту, медицини та культури.

50
Комментариев
0
Просмотров
1628
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.