Рятувальники Сум здійснили черговий рейд

ВС 06 сентября 2018 в 18:00
З метою організації та проведення масово-роз’яснювальної роботи в пожежонебезпечний період, інформування населення з питань дотримання вимог пожежної безпеки, недопущення розведення багать, спалювання сухої рослинності, сміття, залишків рослинності рятувальники проводять профілактичну роботу серед різних категорій громадян.

Зокрема, 05 вересня 2018 року в м. Суми в районі Центрально ринка та вул. Троїцької був проведений рейд на водних об’єктах. Рятувальники м. Суми нагадали громадянам про правила пожежної безпеки в екосистемах. Провели бесіду про недопущення розведення багать у святкові та вихідні дні. Також, наголосили, що з кінця серпня по вересень 2018 р. очікується ускладнення пожежної обстановки у природних екосистемах, яке характеризується дефіцитом опадів, вищим за норму температурним режимом та формуванням тривалих періодів з високим класом пожежної небезпеки. Для кращого засвоєння наданої інформації люди отримали тематичні пам’ятки.

Рятувальники сподіваються, що громадяни зроблять висновки з проведених бесід та будуть дотримуватись основних вимог безпеки, адже від цього залежить їх життя та здоров’я.


54
Комментариев
0
Просмотров
877
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.