Второе командное место у сборной Сумской области! (5 фото)

Сумщина творческая. Культура и искусство
Андрей Поляков 15 августа 2014 в 15:06 (5 фото)

24 – 28 липня 2014 року в місті Славута Хмельницької області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання серед учнівської молоді та відкритий Чемпіонат України серед дорослих з судномодельного спорту в класі «М» ( швидкісні радіокеровані моделі ).
В змаганнях, не вважаючи на складну обстановку в державі, прийняли участь 11 команд України, від Херсону до Волині. Сумську область представляла команда Глухівського міського центру дитячої та юнацької творчості у складі: Юрій Примаков ( кандидат у майстри спорту України), Олег Устінов (І р.), Дмитро Степченко (І р.), Дмитро Борщ (І р.), Дмитро Малорошвило (ІІІ р.), Кирило Туман (ІІІ р.) та сумчанин Павло Руденко (І р.) , тренер команди Микола Грудина.
Змагання молодших учасників проводилися в п’яти класах F-3E ( моделі фігурного проходження дистанції) , F-1E ( моделі швидкісного проходження дистанції), ECO mini expert ( моделі для перегонів мінімальна вага 450 г), ECO expert ( моделі для перегонів мінімальна вага 1 кг) , ECO mini team ( 3 учасники з моделями mini expert, час перегонів 18 хвилин ).
В напруженій боротьбі глухівчани вибороли третє командне місце відставши від першого лише на п’ятнадцять балів.
В особистому заліку: в класі mini expert Юрій Примаков отримав золоту, а Олег Устінов срібну нагороди; в класі F-1E Юрій Примаков завоював бронзову нагороду; в командних перегонах mini team Юрій Примаков, Олег Устінов та Дмитро Борщ зайняли друге місце та отримали срібні нагороди. В цих же класах пройшов паралельно залік серед юніорів до результатів Чемпіонату України.
В змаганнях серед дорослих до вище вказаних нагород додались ще срібна нагорода Дмитра Малорошвила в класі ECO mini standart , бронза Олега Устінова в класі HYDRO-I, бронза у класі F-1E вагою до 1 кг і срібло у класі ECO team Юрія Примакова та бронзова нагорода Павла Руденка в класі MONO-I.
У відкритому Чемпіонаті України серед дорослих команда Сумської області посіла друге командне місце.
Вітаємо команду та тренера Миколу Грудину з хорошими рейтинговими показниками та побажаємо їм подальших перемог у всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
Команда центру висловлює щиру подяку заступнику міській ради, підприємцям Світлані Копиловій та Катерині Гавриленко, голові міської організації ТСО України Олексію Горбачову за допомогу в організації участі в змаганнях.

Заступник директора ЦДЮТ з навчально-виховної роботи,
суддя Міжнародної категорії з судномодельного спорту Валерій Мандріка

Комментариев: 0
+
152
Комментариев: 0
+
162
Комментариев: 0
+
175
Комментариев: 0
+
175
Комментариев: 0
+
184
1
Комментариев
0
Просмотров
2756
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.