ПОХИБКА ДОПУСТИМА

Сумщина творческая. Культура и искусство
Євген Велес 31 августа 2013 в 21:04
У нас на виробництві працюють чудові люди. Сказати що – працьовиті, то нічого не сказати. Похибка допустима.

Але не у нас. Про те скільки наше підприємство має нагород і різного роду відзнак – говорити зайве. Бо головне – люди. Працьовиті, віддані своїй справі упродовж усього життя. Їх щирість впевнено можна протиставити щирості наших політиків, бо лише вони спроможні безпідставно бити себе у груди, щоб за пів року бути вже у парламенті.
Наші трударі зайвого не потребують, хоча мріяти не заборониш.

Головне – вчасна і певна заробітна плата, і тоді вони за неділю можуть побудувати чи протягти будь-що і будь-куди. І це не пафос. Ось чому вони варті про те, щоб за них говорити.

Та є у нас у колективі один чоловік, який гармонічно досконало поєднує у собі всі ті таланти, і будь хто може то погодити.
Але достатньо один день побувати поряд з ним, щоб день мав позитивний сенс і відчуття приємної втоми.

Ця людина з легкістю могла б стати майстром цеху, або й керівником.. та він був майстром у своїй справі – кожен має бути на своїй гілці – казав спокійно він.
Але якщо у кого виникне нагальна потреба до керманичів цеху, майстер завжди прийде на допомогу. Тому він мав усюди успіх, бо цінував роботу передусім. Перед ним спокійно схилялися знавці своєї справи, бо його майстерність не могли поставити у сумнів.

Достатньо йому було глянути на механізм своїм точним оком. А секрет майстра полягав саме у виключній точності, неймовірно чіткій здатності без лінійки виміряти потрібне. Він все виключно міряв на око.
Навіть при своїх поважних роках, він не носив лінз чи окулярів, хоча мав при собі спеціальні, затемнені… поговорювали, що їх йому виготовили у самій Німеччині на персональне замовлення.

Його мікро здатність була у приклад як досвідченим майстрам, так і аматорам-початківцям, що навіть у звичайному зошиті марили складними алгоритмами.
Сам по собі майстер був людиною спокійною, зайве слово не скаже без підстав. Хоча мав запальну вдачу, тому робота буквально кипіла під його руками. Тому коли він працював – ніхто не міг без потреби його займати. Одного його погляду було достатньо. Щоб людина усе зрозуміла без зайвих слів. В іншому випадку він ніколи не відмовить –
- будь-ласка, звертайтеся =)
                                          його козирні вислови були :  то добре, і щасти тобі)

інфо на фото http://bobruisk.ru/node/18386


 
0
Комментариев
0
Просмотров
1267
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.