День читача в центральній бібліотеці ім.Т.Шевченка

Сумщина творческая. Культура и искусство
Сумы Городская библиотечная система 02 ноября 2015 в 16:50
В неділю, 1 листопада, в центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка відбувся «День читача», в рамках якого відвідувачі змогли безкоштовно записатись до книгозбірні.


На кожного десятого читача чекав приз.


Також цього дня бібліотекарі читального залу провели гру «Знайди приз в періодичних видання». Читач Силюк Володимир Іванович отримав приз, який знайшов у періодичному виданні.


Володимир Іванович подарунком був дуже задоволений і на знак подяки погодився на невеличке інтерв"ю на тему "Чому Ви ходите в бібліотеку":


"Ходжу у вашу бібліотеку тому, що тут дуже симпатично і затишно, спокійна, ненав"язлива атмосфера, яка дозволяє і почитати, і в Інтернеті поспілкуватися, і дізнатися світові новини та обговорити їх із знайомими та, навіть, і з бібліотекарями.

Завжди приємні, усміхнені жінки, гарні книжки, багато цікавої періодики. До того ж, я полюбляю кінокласику, і тут за допомогою Інтернету маю змогу до неї долучится, а також знаходити потрібні аудіо та відеоресурси, відвідувати віртуальні екскурсії по різніх цікавинках світу.

Отже - бібліотека для мене - це майже друга домівка, в яку із задоволенням приходжу майже кожний день. Ви дуже потрібні нашому місту і городянам, особливо тим, у кого з різних причин багато вільного часу і вони знають, що у вашій бібліотеці завжди знайдуть собі заняття за смаком. Бажаю успіхів вам у такій корисній справі!"



В цей день до книгозбірні записувалися родинами. Всього записалися 95 користувачів та відвідали бібліотеку 221 чоловік.


Метою проведення «Дня Читача» є привернення уваги населення до книги та читання, підвищення ціннісного статусу книги і розвиток інтересу до читання, підтримання авторитету читаючої людини, зміцнення зв'язку поколінь, формування нового образу бібліотеки.


 
1
Комментариев
0
Просмотров
1180
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.