Барви слова молодих сумських поетес

Сумщина творческая. Культура и искусство
Сумы Городская библиотечная система 31 марта 2012 в 16:13
До центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка завітали молоді Сумські письменниці: поетеса Ольга Беляєва та авторка дитячих книжок Анна Коршунова.

Ольга Беляєва, поетеса, тележурналіст ТРК «Академ –ТV», член літературно-мистецької студії «Орфей».

Молода поетеса на розсуд слухачів представила свою нову збірку «На межі розкраяних епох», у якій авторка відкриває невідомі раніше грані своєї душі, заливає Всесвіт вогнеспадом почуттів. Вона пропонує кожному уявити себе на краю прірви, яка є і кінцем, і початком одночасно, покласти на ваги примарні й справжні цінності.

Кожен, хто прочитає вірші Ольги Беляєвої, той знайде у них власне дзеркало, у якому кожен може зняти маску і побачити справжнє своє обличчя.

Поезія Ольги Беляєвої налаштувала всіх присутніх на філософський лад.

Дитяча письменниця, поетеса Анна Коршунова зачарувала присутніх своїми творами, особливо дитячими віршами. А хтось навіть вигукнув: «Сумська Агнія Барто».

Присутні мали чудову можливість мандрувати країною любові, блукати вулицями великого щастя.

Казкові оповідки Анни Коршунової відкривають дітям нові сторінки дивовижного світу, який їх оточує. Прості й зрозумілі, вони водночас є надзвичайно цікавими. Знайомство з маленькими казочками залишають радісний і добрий слід у душі дитини на довгі роки.

Хочеться побажати авторам збірок здоров'я, творчого натхнення, щирих спонсорів, успіхів у всіх їх починаннях.
 


 
1
Комментариев
0
Просмотров
1298
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.