Бібліотечний NON-STOP "ВІДКРИВАЙМО ЯПОНІЮ РАЗОМ"

Маргарита Столбіна
Маргарита Столбіна 30 мая 2017 в 16:13
Бібліотечний NON-STOP "ВІДКРИВАЙМО ЯПОНІЮ РАЗОМ" в дитячому парку "КАЗКА" був присвячений Року Японії в Україні.
Протягом цілого дня бібліотекарі б/ф №3 ім. О.П. Столбіна провели цикл чудових, видовищних заходів про цю екзотичну, далеку країну. Святкове дійство почалось відкриттям виставки-інсталяції "ЧАРІВНА КРАЇНА КВІТУЧОЇ САКУРИ", до речі, створеної за допомогою активних читачів бібліотеки. Маленькі японські сувеніри, нецке, бонсай приносили навіть діти.
Спортивний уік-енд "КАРАТЕ - МОЄ ЖИТТЯ" провели юні спортсмени гуртка східних єдиноборств Палацу дітей та юнацтва (тренер О.М. ШЕВЧЕНКО). Виступ дітей, переможців багатьох змагань України і Європи, зібрав численну аудиторію з учнів СШ №30 (3-А, 3-В) та відпочиваючих в парку. Тамуючи подих, дивились демонстрацію бою, ритуальних прийомів. Зачаровували довершені обладунки, стрімки рухи, вираз обличчя молодих воїнів та голосні вигуки. А як цікаво розповідав тренер Олександр Шевченко про Японію, її культуру, досягнення та бойові мистецтва! До речі сам він - володар чорного поясу карате, ознаки найвищої майстерності.
А потім були і вікторина "ЯПОНІЯ - ТРАДИЦІЇ І СУЧАСНІСТЬ", і участь в оформленні квілт-панно "ЯПОНІЯ - ЦЕ...", і поетичний батл "ЧИТАЄМО ХОККУ", і ігрова програма "ЯПОНСЬКІ ПІЖМУРКИ".
Цілий день бібліотека в парку працювала в режимі non-stop. Це було і цікаво, і захоплююче, і результативно. Травневий сонячний день приніс нам не тільки увагу читачів, а й наблизив таку загадкову Японію, дружбі з якою в цьому році виповнюється 25 років.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
999
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.