Співачка MANOLINA та її власний музичний Барбі Ленд в українському шоу-бізнесі

Олена Квітка
Олена Квітка 02 августа 2023 в 12:05

Поки у світі завойовує визнання кінострічка «Барбі», а дівчата оновлюють гардероб в стилі барбікор, молода та енергійна співачка  MANOLINA оголошує бойкот трендам та розпочинає тендітно розбивати серця українських шанувальників музичною премʼєрою «Black Barbie». Співачка впевнена, що її пісня неодмінно стане справжнім мейнстрімом та задасть атмосферу «Black Barbie Ленду».

«Цей трек зможе відволікти людей від буденності, допоможе качнути та розслабитись. «Black Barbie» про самовпевнену, привабливу, цілеспрямовану особистість, яка  знає, як привернути увагу до себе. Вона віддає перевагу вільному стилю життя, і ніч для неї стає магічним часом, коли можна забути все навколо і насолоджуватися свободою», — лаконічно коментує  MANOLINA.

В підтримку нової роботи артистка відзняла кліп. Зйомки проходили у Варшаві, де наразі тимчасово проживає співачка. MANOLINA самостійно розробила концепцію і сюжет в естетиці Black Barbie та скрупулезно віднеслась до всіх підготовчих етапів. У дебютному кліпі співачка виглядає дуже стильно та сексуально. Яскраві образи та мотивуючий денс настрій переносить глядачів у справжній Black Барбі Ленд.

«Я вдячна мільйони разів кожному, хто долучився до знімального процесу. Незважаючи на всі обставини, через які нам довелося пройти  —  продукт вийшов крутий»,  —  дякує артистка.

Мандруючи музичним світом, MANOLINA не боїться експериментувати, тож у процесі створення треків довіряє відчуттям. Свій музичний стиль характеризує як мультикультурний денс-поп, а в роботах зосереджується не на сенсах, а на ритмах. Артистка пригадує, що після закінчення музичної школи навіть не планувала продовжувати розвиватися в музичній сфері. Проте, декілька років назад, у її житті сталися доленосні зустрічі з відомими зірками українського шоу-бізнесу, які і надихнули співачку на створення власного сольного проєкту.

«Для досягнення своєї мрії я кожен день роблю маленькі кроки, розвиваю себе у багатьох напрямках, та, найголовніше, це рух та дії», —  відмічає співачка.

Трек MANOLINA “Black Barbie” доступний для прослуховування на всіх цифрових платформах: https://id.ffm.to/black_barbie



 
0
Комментариев
0
Просмотров
772
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.