Співачка зі Швейцарії зняла кліп у Києві

Yana Hotko
Yana Hotko 29 августа 2023 в 16:47
співачка JASMINKA
Українка Jasminka, яка народилася та будує кар’єру реп-виконавиці у Швейцарії, відвідала Київ задля зйомок відео на трек «Gajda Svjatkuvaty».

Незважаючи на те, що все своє життя виконавиця мешкає за кордоном, вона шанує своє коріння. Переважна кількість треків Jasminka написані саме українською. Своєю новою роботою «Gajda Svjatkuvaty» реперка закликає всіх цінувати те, що є в кожного з нас.

Головними локаціями для зйомок послугували улюблені місця киян та гостей міста. Так, у кліпі Jasminka «Gajda Svjatkuvaty» зафільмовані Володимирська гірка, Арка свободи українського народу, скляний міст та набережна Дніпра. Також зйомки проходили в скейт парку в районі Позняки.

«Коли я писала пісню, одразу уявляла, що зйомки мають пройти саме в Києві. У місті дуже багато крутих локацій, які, на жаль, не вмістеш у троххвилине відео. Недарма багато світових зірок за останні роки обирали саме Київ для зйомок своїх музичних кліпів, — коментує Jasminka та додає: — Вірю в перемогу України, а треком «Gajda Svjatkuvaty» запрошую весь цивілізований світ у Київ розділити з українцями свято перемоги!».

Трек «Gajda Svjatkuvaty» швейцарської виконавиці українського походження Jasminka — уже відкрит для прослуховування на всіх музичних платформах.

КЛІП: https://youtu.be/uQFGsmpLy84?si=AgmgPWvtXDRK9FPp

Мультилінк на трек:
https://id.ffm.to/gajda_svjatkuvaty

 
0
Комментариев
0
Просмотров
750
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.