DiKa презентувала пісню Зоря про материнську любов Слова до пісні співачка написала під час другої вагітності, коли про неї ще не знала

Yana Hotko
Yana Hotko 29 августа 2023 в 16:52
Dika
Для співачки DiKa процес написання пісні — це втілення почуттів у музику й проникливі слова, котрі мають возз'єднатися воєдино в пазлі.  Вона не робить музику заради хайпу, їй приносить задоволення музика, написана душею. Ці слова неабияк характеризують нову роботу виконавиці — “Зоря”.

Ця пісня народилася на одному подиху 5 років та 9 місяців тому. Тоді DiKa достеменно не знала, що вагітна вдруге, але відчувала, що носить під серцем нове життя. Як зізнається співачка, вона навіть не планувала випускати трек у світ: “Пісня “Зоря” — це моя любов. Це колискова, яку я співаю дітям перед сном. Щось дуже особисте та інтимне.  Але обставини змінили моє відношення. Донечки самі почали просити, щоб я записала цю пісню. Світ став дуже жорстоким, тому прояви добра та любові просто необхідні в усіх формах виявлення. Особливо, якщо це стосується дітей”,  —  коментує DiKa.

На підтримку пісні, артистка відзняла відео, в якому взяли участь її доньки. За сюжетом героїня переживає три стани вагітності: момент, коли дізналася про вагітність, очікування на дитину та її народження. “Перехід почуттів від моменту вагітності  й почуття до дітей після їх народження. Коли жінка вперше стає мамою спектр її відчуттів змінюється, іншим стає сприйняття світу та сенсу життя, — впевнена DiKa.  —  Ми так любимо своїх дітей, що інколи важко виразити це словами. Для мене справжнє диво, що я змогла вмістити цю енергію в пісню”.

Пісня "Зоря" від співачки DiKa вже доступна для прослуховування на усіх музичних платформах.

Дивитися кліп: https://youtu.be/dhct5OSPBO0?si=eN5NfrLFs66CMxZK

 
0
Комментариев
0
Просмотров
709
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.