Молитва вірую Українською

Тричиков Николай
Тричиков Николай 20 июля 2021 в 21:30
Молитва вірую (Символ віри) Українською

Молитва вірую (Символ віри)


Вірую в єдиного Бога Отця, Вседержителя, Творця неба і землі, і всього видимого і невидимого.

І в єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, від Отця рожденного перед усіма віками – світло від світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося.

Він задля нас, людей, і нашого ради спасення зійшов із небес, і воплотився з Духа Святого і Марії Діви, і стався чоловіком.

І був розп’ятий за нас за Понтія Пилата, і страждав, і був похований, і воскрес у третій день, згідно з Писанням. І вознісся на небо, і сидить праворуч Отця. І вдруге прийде зо славою судити живих і мертвих, а Його Царству не буде кінця.

І в Духа Святого, Господа животворящого, що від Отця [і Сина] ізходить, що з Отцем і Сином рівнопокланяємий, рівнославимий, що говорив через пророків.

В єдину, святу, соборну й апостольську Церкву.

Ісповідую одне хрещення на відпущення гріхів.

Очікую воскресення мертвих і життя будочого віку. Амінь.

Молитву вірую “Символ віри” читають при хрещенні, щоб діти були захищені божественної силою, також читайте цю молитву тоді, коли відчуваєте що ваша віра похитнулася, коли ви раптом перестаєте вірити у вищі добро і світло. Вона вбереже вас від безвір’я і всіляких спокус, виступаючи таким собі щитом.

Джерело - https://gumoreska.in.ua/molytva-viruyu/



 
0
Комментариев
0
Просмотров
1492
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.