Творча зустріч з Інною Чіркою

людмила яценко
людмила яценко 10 апреля 2023 в 10:20
8 квітня 2023 року у Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася творча зустріч «Мій початок…» із сумською письменницею-початківцем Інною Чіркою.
Захід відкрила  Людмила Яценко, завідувачка відділу абонементу, яка представила учасникам творчої зустрічі  письменницю та коротко розповіла про літературний клуб «Дивослово», який починаючи з 2013 року діє при відділі та став платформою для відкриття багатьох нових літературних імен талановитих земляків.
Невимушену і доброзичливу атмосферу творчої зустрічі створили презентація авторкою своєї книги «Географія серця», короткі біографічні відомості, розповідь про творчі віхи життя, декламування поезії та читання уривків з прозових творів різноманітної тематики (любовна лірика, воєнна та патріотична, іронічні вірші), запитання, відповіді та коментарі. Присутні мали змогу послухати уривок із нової книги авторки, над якою вона зараз працює. Розповідь супроводжувалася відеопрезентацією зі світлин найяскравіших та доленосних миттєвостей її життя.
На творчу зустріч завітали рідні, друзі, сумські літератори, творчі люди, місцева інтелігенція, користувачі бібліотеки та студентська молодь.
Друзі підготували подарунки-привітання – емоційно і вдосконало декламували на пам’ять поезію авторки. Сумська письменниця Ольга Суровицька, яка зараз за кордоном, долучилася до творчої зустрічі онлайн та розповіла про першу зустріч з Інною Чіркою, переможницею Всеукраїнського конкурсу ім. Леся Мартовича, який відбувся у м. Львів у 2022 році.
До вітань долучилася керівниця літературної студії «Літера» поетеса Ірина Булахова та наголосила, що зустрічі з талановитими людьми надихають творити, заряджають енергією й переповнюють позитивними емоціями, щиро подякувала за чудово проведений час і побажала нових творчих досягнень.
Жоден із присутніх не залишився байдужим. Адже світлі відчуття від почутого переповнювали серця шанувальників українського поетичного слова.
По завершенню зустрічі пані Інна подарувала свою книгу бібліотеці та переможцям літературної лотереї запропонованої присутнім на початку зустрічі. Відбулася автограф-сесія, всі бажаючі придбали книжку з авторським підписом.



 
0
Комментариев
0
Просмотров
1031
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.