Запрошуємо на прогулянку алеями Гетьманського парку!

Guest
Guest 02 июня 2020 в 14:05
Запрошуємо на прогулянку алеями Гетьманського парку.

Палацово-парковий  ансамбль гетьмана Кирила Розумовського є одним із найпопулярніших місць відпочинку в Батурині. Видатна пам’ятка доби класицизму, єдине творіння архітектора Чарльза Камерона в Україні, відреставрований в 2003-2008 роках  та урочисто відкритий у 2009 році.        Гармонія архітектури, природи та музики залишають відчуття естетичної насолоди.  Особлива атмосфера вишуканого парку, де лунає класична музика стануть для Вас унікальним місцем відпочинку. Прогулюючись алеями  парку Ви почуєте одну з найпопулярніших класичних мелодій, п’яту симфонію Л. Бетховена. Саме цю роботу композитор присвятив сину гетьмана Андрію  Розумовському у 1808 році.
Приїздіть на гостини до Гетьмана, пориньте в славетне минуле в зелені мальовничого парку, дізнайтесь про історію будівництва та реставрації єдиного збереженого в Україні палацу гетьмана та доторкніться до романтичних руїн. Станьте частиною історії та візьміть частинку Батурина з собою здійснивши фотосесію в унікальному місці.
Відтепер Ви можете не лише здійснити прогулянку в затишку регулярного парку біля палацу, а й послухати пізнавальну екскурсію по території палацово-паркового ансамблю гетьмана Кирила Розумовського.
Вартість екскурсії «Палацово-парковий ансамбль гетьмана Кирила Розумовського» для дорослих становить 25грн., для учнівської молоді – 15 грн. Відвідування території парку біля палацу Кирила Розумовського для дорослих становить 15 грн., для учнівської молоді – 10 грн.

Завжди раді вітати Вас у Гетьманській столиці України-Батурині!
Отримати необхідну інформацію за телефонами:
(04635)48- 6-51, (067)19-049-85.
Лелюх Наталія
Організатор екскурсій відділу палац гетьмана Кирила Розумовського.


 
0
Комментариев
0
Просмотров
830
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.