Сумська класична гімназія та юстиція сумщини – разом на хвилі права!

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції 06 сентября 2019 в 07:53
Тиждень правових знань, приурочений до Дня знань, розгорнувся на теренах освіти Сумщини та зацікавив креативними заходами і зустрічами фахівців юстиції зі школярами.
Новими знаннями щодо прав дітей, цікавими активними діалогами наповнився день у Сумській класичній гімназії. Юристам є про що поговорити з учнями навчального закладу – актуальні теми протидії булінгу, як побудувати у дитячому колективі гармонійні товариські відносини, що потрібно знати про свої права та обов’язки. Правники зауважили, що зі всіма актуальними правопросвітницькими кампаніями можна ознайомитись на сайті загальнонаціонального проєкту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!» https://pravo.minjust.gov.ua/ua/programs, який стане у нагоді не тільки дітям, а й їх батькам.
Варто пам’ятати, що цькуванням є дія або бездіяльність, що вчиняються стосовно малолітньої чи неповнолітньої особи або такою особою стосовно інших учасників освітнього процесу, внаслідок чого була або могла бути заподіяна шкода психічному або фізичному здоров’ю потерпілого.
Під час зустрічі було приємно бачити у багатьох учнів гімназії яскраві браслетки із написом «Юстиція Сумщини», які діти носять на згадку про дитячий фестиваль від обласної юстиції #НаХвиліПрава, який став феєричним заходом, що інформував і згуртовував.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
642
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.