Чекали 131, натомість весільний марш пролунав для 176 пар: як на Сумщині, Полтавщині та Чернігівщині пройшла акція "Кохання поза часом"

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції 18 февраля 2020 в 09:22
Невимовне щастя – знайти свою половинку серед мільйонів людей, адже усвідомлення того, що ти надихаєш – окриляє і захоплює.

Третій рік поспіль завдяки ініціативі Міністерства юстиції «Кохання поза часом» щасливі закохані можуть забарвити день 14 лютого справжніми емоціями і особливою пам’ятною подією, поєднавши долю зі своєю половинкою з ранку до опівночі.

«На Полтавщині, Сумщині та Чернігівщині акція, яка покликана поєднувати закохані серця людей в зручний для громадян час та в романтичній атмосфері, несподівано збільшила попит на весілля. Так, із 131 очікуваного шлюбу працівники державної реєстрації актів цивільного стану зареєстрували рекордну кількість одружень – 176 весіль», - розповіла Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшли зазначеній області.

Разом з тим, на Полтавщині свої почуття засвідчили 62 пари та 30 пар подали заяви на реєстрацію шлюбу. До речі, фінальними закоханими, які взяли шлюб 14 лютого, були молодята з Лубен. Так, наречені подали заяву на реєстрацію шлюбу о 23:57, а опівночі офіційно стали родиною.

А ось на Сумщині працівники державної реєстрації актів цивільного стану зафіксували рекорд – 73 весілля в рамках заходу Мін’юсту «Кохання поза часом». Окрім того, було прийнято 26 заяв на реєстрацію шлюбу. Останню заяву молодята подали о 20:16, а о пів на дев’яту в області пролунало заключне цього дня омріяне «Так!».

У Чернігівській області протягом Дня закоханих родину створили 41 пара, а 25 пар виявили бажання побратися, подавши заяву на реєстрацію шлюбу саме 14 лютого. Разом з тим, завершальний весільний марш лунав для наречених о 17:15, а остання заява на реєстрацію шлюбу була подана молодятами о 21:07.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
689
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.