Зустрічаємо весну по-модному: професії, затребувані в нашому місті

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 21 апреля 2016 в 16:49
      20 квітня 2016 року в актовій залі Сумської обласної бібліотеки відбулась презентація робітничих професій сфери побуту, яким можна навчитись в ДПТНЗ «Сумський центр з дизайну та сфери послуг». Гостями обласної бібліотеки були учні старших класів 8, 9, 12, 13, 17 шкіл міста.
      Провідний фахівець з питань зайнятості Сумського міського центру зайнятості Вікторія Володимирівна Прокопенко розповіла про те, скільки молоді шукає роботу через міський центр зайнятості, які професії зараз непопулярні на ринку праці.
      Бібліотекар відділу із економічних і технічних наук Пермінова Лариса Миколаївна розповіла про історію Державного професійно-технічного навчального закладу «Сумський центр з дизайну та сфери послуг» та про професії, яким там навчаються: дизайнер одягу, перукар, візажист, нігтьовий дизайн, адміністратор, агент з організації туризму, електромеханік з ремонту та обслуговування комп’ютерів та побутової техніки, фотограф.
     Перед учнями шкіл виступила директор Центру Аніна Надія Григорівна.
      З музичним привітанням від колективу навчального закладу виступила учениця цього навчального закладу Петренко Юлія, виконавши «Пісню солов’їну».
      В казковій формі учні Центру з дизайну та сфери послуг розповіли всім присутнім  про професії, яким їх навчають.
      Театр мод «Кокетка» продемонстрував дефіле-колекції «Квіти» та  «Поза часом».
      Бібліотекарями відділу була підготовлена книжкова виставка «Моя майбутня професія». А в холі бібліотеки  всі користувачі бібліотеки змогли оцінити фотовиставку учнів Центру з дизайну та сфери послуг.
Пермінова Лариса

 
0
Комментариев
0
Просмотров
878
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.