Загадковий тваринний світ

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 08 июня 2018 в 15:56
Для учнів пришкільних таборів оздоровлення відділ документів з природничих і аграрних наук обласної універсальної наукової бібліотеки  провів бібліокруїзи  - «Загадковий тваринний світ»
Для учнів 2-3 класів школи № 23 та учнів 4 класів школи № 2   в рамках бібліокруїзу  провели  екскурсії по бібліотеці, пограли в природознавчу гру «Хто твій друг?».
Діти взяли участь в бібліографічному етюді «Цікавинки із життя тварин», переглянули мультимедійні презентації «Неймовірні і кумедні».
Дітей надзвичайно захопила пізнавально - природознавча гра про тварин. За активну участь в ній діти поласували смаколиками.
Уважно вислухавши розповідь бібліотекаря про забавні факти із життя тварин учні доповнили їх своїми розповідями про кумедні випадки з  домашніми улюбленцями.
В цей день  діти познайомилися з документами відділу - про життя тварин і рослин, про рибалку, про полювання, про мисливську зброю, про дрібних домашніх тварин, про розведення бджіл, про життя лісу і лісових мешканців. Школярі  довго і уважно розглядали книги і періодичні видання, ставили  запитання спеціалістам відділу про утримання домашніх улюбленців та догляд за ними і їх лікування.
Бібліокруїзи пройшли насичено і цікаво.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1221
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.