Творча зустріч з Миколою Семеновичем Гриценком

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 15 июля 2022 в 15:41
15 липня 2022 року в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася творча зустріч з відомим українським поетом, прозаїком, журналістом, активним громадським діячем, вірним сином сумської землі Миколою Семеновичем Гриценком.

Заступник начальника управління культури Сумської обласної державної адміністрації Євген Баленко привітав нашого відомого земляка та вручив йому подяку від управління культури Сумської області.

Присутні, серед яких були сумські літератори, художники, журналісти, телевізійники та поціновувачі красного письменства, мали приємність насолоджуватись віршами у неперевершеному виконанні автора. Свою багатогранну творчість поет розділив на чотири блоки, які відповідають чотирьом порам року. Саме в бібліотеці відбулася презентація нових пісень на вірші Миколи Гриценка у виконанні композитора і виконавця, Заслуженого діяча мистецтв України Валерія Козупиці.

Захід відбувся у теплій, творчій атмосфері. Присутні мали можливість поспілкуватися з автором, задати йому питання, ознайомитися з книжковою виставкою, на якій представлено творчий доробок Миколи Гриценка.

В рамках заходу Микола Семенович запропонував придбати його книги, кошти за які будуть передані Збройним Силам України.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1200
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.