СВЯТО В БІБЛІОТЕЦІ

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 29 сентября 2023 в 16:01
29 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулися урочистості  з нагоди свята.
Привітали бібліотечну спільноту Гладенко Юрій Миколайович, директор департаменту культури, туризму та релігій Сумської обласної державної адміністрації і його заступники Баленко Євген Олександрович та Грицаєнко Раїса Василівна.

З вітальною промовою до колективу звернулася в.о. директора  Кальченко Валентина Миколаївна. Вона підкреслила особливу роль бібліотеки як соціальної інституції, яка підтримує відродження духовності, моральних та етичних основ буття, відіграє важливу роль у гуртуванні суспільства та патріотичному вихованні.

В холі бібліотеки увазі присутніх були представлені перегляд нових надходжень літератури, придбаної за рахунок коштів бюджету розвитку, та відеопрезентація діяльності книгозбірні у воєнний час.

У цей святковий день до бібліотеки з книжковими подарунками завітали  головний лікар Сумської міської лікарні № 5 Юрій Петренко, волонтерка та майстриня-вишивальниця Ксенія Шпилька, які долучились до акції «Подаруй бібліотеці книгу».

 
0
Комментариев
0
Просмотров
824
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.