Свято дитячого майданчика "Галявинка" - в мікрорайоні Добровільної

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 17 октября 2014 в 16:21
Не так часто в мікрорайоні Добровільної нашого міста бувають свята, а вчора 15 жовтня 2014 року,  свято,  відбулося.
Вся громада, малеча і дорослі, святкували відкриття дитячого майданчику  «Галявинка», який   створили за ініціативою батьків мікрорайону на прохання дітей.
Голова квартального комітету № 52  зібравши збори кварталу разом з мешканцями вирішили зібрати кошти на його будівництво. До вирішення цієї проблеми долучився місцевий меценат Наталуха Дмитро Олександрович , який допоміг фінансово, та  не стала осторонь і адміністрація школи № 11, що виділила ділянку біля школи для майданчику.
Для його будівництва з самого початку було розчищено територію шкільного саду. Потім були спиляні сухі дерева.
Потрібно було бачити як дітки кварталів приймали участь у цьому, як світилися їх оченята, та як завзято вони працювали.
Потім були закуплені дитячі гойдалки, пісочниці , гірки та інші розважальні конструкції. А вже потім самі батьки встановили їх на радість своїм дітям.
З нетерпінням дітлахи та їх батьки чекали на святкове  відкриття майданчику. Квартальний комітет і тут проявив ініціативу, зробивши даний захід святом для всього мікрорайону.
На свято завітали міський голова  Лисенко Олександр Миколайович, працівники відділу по роботі з населенням департаменту інфраструктури міста - Подус Андрій Вікторович та Полковніченко Світлана Василівна , кандидат у депутати до Верховної ради, начальник Кадетського корпусу у місті Суми генерал - майор  Свідлов Юрій Іванович, Наталуха Дмитро Оександрович - меценат  і постійний  помічник у вирішенні проблем мікрорайону.


Свято почалося товариським матчем з футболу між командами Кадетського корпусу та учнями загально - освітньої школи №11.
В матчі перемогла ¬– Дружба. Учасники зустрічі отримали заохочувальний приз від громади – тортик, чому були дуже раді.
Далі на святі перед громадою зі словами вітання виступив міський голова, який пообіцяв надалі постійно приймати участь у вирішенні проблем мікрорайону і розповів про свої плани на майбутнє.
Треба зауважити, міський голова останнім часом  не перший раз відвідує нашу громаду. За його ініціативи, часом трішки раніше, в сквері району  Добровільної були спиляні аварійні дерева та насаджені молоді саджанці.

Свято вдалося на славу, але хочеться зауважити, що на свято запрошувалися і інші особи, які за своїми обов’язками повинні були б не один раз навідуватися до громади міста та перейматися її проблемами .
Вони ж на це взагалі не мають часу.
Закінчилось свято пізно в вечорі концертом самодіяльних митців Кадетського корпусу та вихованців ЗОШ № 11.
Нікому не хотілось розходитися по домівках.


 
0
Комментариев
0
Просмотров
973
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.