Прес-реліз до днів періодики.

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 26 мая 2015 в 10:56

Газетна і журнальна інформація настільки органічно влилася в наше життя, що ми її часом не помічаємо, як свіже повітря, яким дихаємо. Але коли проаналізувати вплив періодики на людину, то розумієш, що преса, як і книга, супроводжує наше життя, починаючи з журналу "Малятко" до  зрілого віку, вона формує наш світогляд і збагачує життя.  Часом важко собі уявити який багатий і незамінний арсенал думок, поглядів, відомостей вміщують у собі газети і журнали і як багато вони можуть дати будь-якому читачеві. В цих виданнях містяться оперативні відомості практично по будь-якій темі. Потрібно тільки вміти їх знайти.
Незмінною передумовою успішної діяльності бібліотеки залишається її фонд, де одним із джерел надання оперативної оригінальної інформації є періодичні видання. В І півріччі 2015 року бібліотека отримує 46 назв українських газет та 1 російську, з них 21 надходить до відділу періодичних видань; 171 назву українських журналів, з них 56 отримує відділ періодичних видань; 57 назв російських журналів, з яких 12 одержує відділ періодики та 11 місцевих видань.
Заохочуючи користувачів бібліотеки до читання періодичної продукції 4,5 червня 2015 року вже традиційно проходять дні періодики «Її величність українська преса», коли читачі бібліотеки мають можливість ознайомитися з новинками, а також звернутися до ретро-періодики.
В програмі заходів:
- перегляд журналів та газет в холі бібліотеки;
- огляд новинок «Наша преса на всі інтереси»;
-  «Преса: життя і теми» - вечір запитань і відповідей (зустріч з журналістом газети «Ваш шанс»);
- рекламно-інформаційний рейд у міський парк відпочинку «Різноманіття преси – серед різноманіття трав».

Запрошуємо всіх бажаючих. Відділ періодичних видань №9.


 
0
Комментариев
0
Просмотров
1036
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.