Кінотеатру «Дружба» - 50 років

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 05 сентября 2022 в 13:21
Кінопалац «Дружба» – найбільший широкоформатний кінотеатр міста Суми та області – в цьому році святкує свій 50-річний ювілей. Побудований в 1972 році, він має один з найбільших в Україні кіноекранів. Свого часу на прем’єри фільмів до кінотеатру приїздили відомі вітчизняні кінорежисери та актори.

В усі часи кінотеатр мав у жителів та гостей міста репутацію справжнього центру культури та відпочинку.

У 2021 році були відновлені сходи та зроблено євроремонт внутрішніх приміщень. Очікування сеансів в «Дружбі» завжди приємне, адже у кінотеатрі є просторе фойє, зимовий сад з пальмами, кактусами, папороттю та іншими екзотичними квітами. Дітлахів найбільше приваблюють акваріуми з рибками та черепахами.

Глядацький зал розрахований на 396 комфортабельних місць. У 2013 році було оновлено підлогу та сидіння, що додало комфорту та зручності глядачам при перегляді фільмів. Форма зали та стелі, дерев’яне покриття стін – все це створює чудову акустику. Сучасне обладнання Dolby Digital Surround забезпечує стабільно високу якість звучання. Найсучасніший проектор Barco 32B в поєднанні з фірмовими технологіяміи Dolby Cinema 3D подають чітке та яскраве зображення та неймовірні 3D ефекти.

Кінотеатр «Дружба» демонструє лише найкращі світові прем’єри, співпрацює з найбільшими та найкращими дистриб’ютерами фільмів та кінокомпаніями, показує якісне українське кіно.



 
0
Комментариев
0
Просмотров
1029
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.