Фарби війни

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 10 июля 2023 в 16:18
В Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відкрилася виставка картин «Фарби війни» Євгена Олійника - митця, сумчанина і військовослужбовця ЗСУ. Захід відбувся за ініціативи жіночого об‘єднання «Мереживо».
В.о. директора бібліотеки Валентина Кальченко привітала присутніх зі знаною подією в закладі та відзначила, що в книгозбірні постійно проводяться акції на підтримку наших захисників, а дана виставка є особливою тим, що мама талановитого аматора працює в бібліотеці.
На заході були присутні високоповажні гості. Заступник голови  обласної ради Микита Баня  зазначив, що приємно вражений картинами Євгена Олійника, якого знає з дитинства. Про особливий талант Євгена говорили його вчителька, друзі, рідні.
          Виставка-аукціон унікальна ще й тим, що роботи створено художником, який захищає Україну. Виручені кошти від продажу картин підуть на потреби ЗСУ.
        Запрошуємо сумчан і гостей міста завітати до обласної книгозбірні та побачити на власні очі експозицію "Фарби війни", яка буде відкрита для перегляду до 15 липня, а також мати можливість внести свій посильний внесок для підтримки наших воїнів.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
991
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.