БРИНИТЬ ПІД НЕБОМ СІРИМ ОСІНЬ ЗОЛОТА

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 15 сентября 2023 в 13:48
Ще пахне сіно. Ще рояться оси,
Ще у дуплянках солодко медам.
А вже вночі навшпиньки ходить осінь
І полум’я жоржин задмухує садам.
Л. Костенко
 
Осінь… Чи знайдеться така людина, яка б не любила її за тишу і спокій, за дивний подих останніх квітів. І хочеться просто йти по вулиці і перегортати ногами хрумке і жовтогаряче листя, думати про вічність і про те, як швидко плине час.

В Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці уже не перший рік проводиться Свято осені. І в цьому році красуня-осінь завітала до відділу економічних, технічних і аграрних наук, в якому розгорнуто перегляд літератури «По садах пустинних їде гордовито осінь жовтокоса на баскім коні». Працівники нашої книгозбірні підготували фахову літературу про користь овочів і фруктів в нашому житті, про те, як зібрати гарний урожай, познайомили з віршами та прозовими творами українських літераторів про осінь. Бібліотечні працівники відділу намагалися донести красу золотої осені і створили яскраві композиції з подарунків природи – квітів, овочів, фруктів, які разом з користувачами власноруч зібрали кожен на своїх присадибних ділянках.

І не важливо, чи дощ накрапає на вулиці, чи холодний вітер зриває останнє листя, в бібліотеці завжди затишно і цікаво. Головне, щоб ця осінь була мирною.


 
0
Комментариев
0
Просмотров
687
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.