ПОВІДОМТЕ ПАНА НЕВЕДОМСЬКОГО або МАЄ БУТИ «ЧЕСНО», ЯК У ПАНА МЕДУНИЦІ

Блоги, Александр Телетов
16 октября 2012 в 16:13
Пишу українською, щоб не зрозумів наш славнозвісний мер вельмивельможний пан Мінаєв і знову не писав на мене наклепи у медіапросторі.
Як постійний автор «Панорами» я прочитав статтю «Холодный ветер из Кремля», яка за моїми оцінками тягне тисяч на 15 грн. і замислився, кому це вигідно робити під час виборчої кампанії? Це так потрібно зневажати сумчан, щоб писати: «В доме в пер. Терезова...появилась доска о том, что здесь якобы проживали гусары». Сумчани знають, що там такої дошки немає. Щось подібне є у провулку 9-го Травня, про що ксенофоб  пан Неведомський, певно, й гадки не має, як і про те, що три східнослов'янські народи пішли з одного києворуського кореня.
Я не прибічник ні великодержавного російського шовінізму, ні українського націонал-фашизму, прояви якого все більше підтримуються владою. Декілька років тому, поки ще були живі ветерани Великої Вітчизняної війни вельмиповажні в Сумах військовий Е.П. Оганесян, філософ В.Є. Євдокимов, лікар З.І. Красовицький — це було неможливим. Почитайте книгу спогадів останнього «По тернистым дорогам жизни». Що ж стосується Сергія Неговського, який, як мені здається, особисто не відомий пану Неведомському, то він, принаймні, розуміє, хто врятував Україну в роки Великої Вітчизняної війни. Можу погодитись, що Бандера, Мазепа, Петлюра постаті неоднозначні, але що «выдающиеся деятели украинского национально-освободительного движения»? Про Петлюру почитайте, пане, колишнього українського премьера Вінниченка, а то досі слухаєте свого кумира В. Ющенка, який вважає зрадником Кочубея, а не Мазепу.
Що ж стосується пана І. Мозгового (вперше в житті бачу що він пише «клятою москальською мовою»), то дуже шкода, що Іван Павлович не «підтягує» нацистів до свого рівня, а опускається до їхнього ксенофобського. Чому б Вам, вельмивельможний пане Іване Павловичу не започаткувати серед вчених наукові диспути або семінар з усіх історичних питань, можу поділитися досвідом, або лекцію пану Неведомському почитати, а то якось не«чесно» виходить, не так, як у шановного представника об'єднаної з «Ударом» опозиції пана О.Медуниці. Свого часу я, як проректор СумДУ, проводив такі, не боячись тодішнього губернатора Вована Щербатого. Так невже Ви боєтеся нинішнього — пана Ю.П. Чмиря?
2
Комментариев
1
Просмотров
1551
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

О.Тэлэтов, що у мене нечесно виходить? Уточніть, а то пишуть на парканах всяке ще на Вас подумаю)))