БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР ПОЕЗІЇ ЛАРИСИ ПЕРМІНОВОЇ В Сумській обласній науковій бібліотеці

Тетяна Грищенко Піар-офіс бібліотек Сумщини
Тетяна Грищенко Піар-офіс бібліотек Сумщини 03 марта 2018 в 14:02

1 березня 2018 року в обласній науковій бібліотеці відбувся благодійний поетичний вечір, ініціатором якого є сумська поетеса і бібліотекар Лариса Пермінова.
Подібна акція відбулася в бібліотеці вже втретє. Цього разу кошти збирались для допомоги чотирирічній дівчинці Арині Бояриновій . До акції милосердя приєднались небайдужі сумчани, які зуміли добратись до бібліотеки в той засніжений вечір.
На вечорі презентувалась нова збірка поезії Лариси Миколаївни «Молиться и не унывать», передмову до якої написала поетеса Тамара Герасименко, член Національної Спілки письменників України.  Звучала поезія з нової збірки і пісні, написані на вірші Лариси у виконанні сумських бардів Алли Титаренко і Насті Любич та викладача музичної школи Вікторії Васалатій. Звучали пісні і у виконанні композитора з Грузії Роланда Аблотії, творча  дружба з яким почалась у поетеси завдяки Інтернету.
Зібрані кошти були передані рідні дівчинки Арини Бояринової. До акції приєднались і працівники бібліотеки.

Лариса Пермінова - автор поетичних збірок «Молиться и не унывать»,  «Покаяние», «Терновый венець», «Кресту Твоему поклоняемся, Владыко!», документального нарису «Отец духовный, как родной...» (про життя настоятеля храму Петра і Павла в м. Суми Серафима Порубльова).

 
8
Комментариев
0
Просмотров
1264
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.