«Шлях Перемоги» відтепер доступний онлайн із усіх куточків планети

Блоги, Геннадій Іванущенко
21 июля 2011 в 15:19
Громадсько-політичний часопис «Шлях Перемоги» став доступним у мережі інтернет за адресою: http://www.ukrnationalism.org.ua/publications/?n=2178. Такий крок допоможе розширити аудиторію видання та зробить більш зручним доступ до інформації для усіх охочих. Газета охоплює українську аудиторію як у самій Україні, так і за її межами.
«Шлях Перемоги» друкує професійну аналітику, присвячену геополітичній ситуації, проблемам економіки, внутрішньої та зовнішньої політики української держави; матеріали, які висвітлюють життя українців за кордоном; дослідження з історії України, зокрема, національно-визвольного руху.
Часопис «Шлях Перемоги» було засновано як друкований орган ОУН С.Бандери у Мюнхені в 1954 році.З 1992 газета «Шлях Перемоги» видається в Україні, у м. Львові, а з 1996 –у Києві.
Можливість доступу до свіжих та архівних випусків газети має на меті розширити вікове та географічне представництво аудиторії, доносити державницьку позицію щодо політичних і суспільних процесів в Україні та за її межами.
УІС
0
Комментариев
0
Просмотров
3214
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.