«ПОВАГА ДО ПРАВА – ЧЕРЕЗ ДОВІРУ ДО ПРАВНИКІВ»

СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 23 февраля 2017 в 14:32
       22 лютого 2017 року в актовій залі Сумської ОУНБ для студентської та учнівської молоді міста був проведений вечір запитань і відповідей «Повага до права – через довіру до правників» за участю викладачів Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ,  співробітників патрульної поліції та працівниківвідділу періодичних видань бібліотеки.
      Студенти та старшокласники  міста були ознайомлені з діяльністю правоохоронних органів, прослухали інформацію про важливість права для формування  суспільних відносин.
      Професор університету, депутат міської ради Гробова В.П. наголосила на вихованні  поваги до права з дитинства.
      Була представлена презентація  викладача кримінального права Колесник М.О. про відповідальність перед законом неповнолітніх.
      Заступник командира батальйону капітан поліції Свистун В. М., старший лейтенант поліції Сологуб О.О. та інспектор відділу моніторингу лейтенант Красовська О. Г. розповіли яким має бути поліцейський, проінформували яким чином проводиться відбір до лав поліції,  ознайомили з найбільш резонансними  випадками  з практики роботи. 
       Молодь взяла активну участь у обговоренні теми, ставилося багато запитань. Поліцейські застерегли молодих людей від протизаконних вчинків, надали важливі поради, щоб уникнути проблем з законом та зберегти своє життя і здоров’я.

 
1
Комментариев
0
Просмотров
1249
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.