Моя сім'я, моя родина в житті і долі України

СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 08 июля 2022 в 09:06

8 липня – День родини в Україні
 
     Від народження кожен з нас перебуває в оточенні своєї родини, яка піклується про нас, допомагає нам. Людина сильна тоді, коли вона не самотня, коли її є кому підтримати, коли в неї є сім’я. Бо сім’я – це наша опора, це той причал, до якого пристаєш, ховаючись від лиха і негоди, де знаходиш спокій і затишок.

    Століттями складалися традиції українського родинного виховання, вироблялися основні його принципи. Українська родина споконвіку передавала всі свої надбання  дітям; вчила їх мудрості, працелюбності, патріотизму, поважати старших, любити навколишній світ.

    Традиції родини шанують в нашій країні і нині, недарма 8 липня в Україні святкують День родини. Це свято офіційно запроваджено не так давно. 30 грудня 2011 року Президент України підписав Указ №1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат і професійних свят». Вперше його відзначали у 2012 році.

    Відділ періодичних видань підготував до Дня родини в Україні виставку статей «Моя сім’я, моя родина в житті і долі України». На виставці представлені періодичні видання: «Українська родина», «Дошкільне виховання», «Психолог», «Початкова школа», «Педагогіка толерантності», «Дефектолог», «Основи здоров’я». Запрошуємо ознайомитися! (3 поверх, зала № 303).


 
0
Комментариев
0
Просмотров
1282
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.