ВІДКРИТИЙ ЛИСТ сумському міському голові Мінаєву Г.М.

Олександр Байдак
Олександр Байдак 26 ноября 2012 в 16:06

Геннадію Михайловичу! Останнім часом Ви неодноразово робили публічні заяви з приводу того, що начебто я, Байдак Олександр, під час виборів до місцевих рад 2010 року, не виконав фінансових і моральних зобов’язань перед партією «РІДНЕ МІСТО». Більш того, в одному з останніх своїх інтернет-блогів Ви заявили, що нібито саме Ви особисто виконали мої боргові зобов’язання перед партією,членами виборчих комісій, агітаторами, спостерігачами і т.п.

В зв’язку з такими постійними заявами від Вас на мою адресу, я вимушений офіційно заявити, що всі вищенаведені слова - відверта Ваша брехня! Брехня, яка вже стала просто мистецтвом Вашого спілкування з Сумчанами!

І тому я втретє, але тепер публічно, звертаюся до Вас з вимогою дати офіційне спростування або надати докази Ваших слів, які дескридитують мене, як порядну людину і бізнесмена. А для спрощення Вашої відповіді пропоную  підібрати правильні відповіді на наступні запитання:

1.Чи був я коли-небудь членом партії «РІДНЕ МІСТО»?
2.Чи брав я і які саме зобов’язання перед партією «РІДНЕ МІСТО» або Вами особисто?
3.Обґрунтуйте, яку суму і кому я винен за вибори, які відбулися у 2010 році?
4.Чи готові Ви визнати  рішення судів про незаконність походження виборчого списку кандидатів у депутати від партії «РІДНЕ МІСТО» без мого прізвища і вибачитися переді мною і моїми виборцями за ганебну фальсифікацію до якої причетні особисто Ви і голова обласного осередку партії «РІДНЕ МІСТО» Сокура А.В.?

Честь та гідність понад усе!!!

Без особливої поваги до Вас, кандидат в депутати Сумської міської ради Байдак Олександр Геннадійович


 
0
Комментариев
0
Просмотров
803
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.