Гоп-стоп по-Мінаєвськи !

Олександр Байдак
Олександр Байдак 05 сентября 2013 в 20:35
Офіційно надіслав Геннадію Михайловичу от такого листа. Зареєстрував документ сьогоднішнім числом у канцелярії Сумської міської ради. У листі прошу міського голову роз’яснити мені також офіційно, про які мої фінансові зобов’язання перед партією «Рідне місто», він щоразу говорить на прес-конференціях. Мене цікавить конкретна сума, яку потребує мер, а також підстави для такого «вимагалова».​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Сумському міському голові
​​​​​​​Мінаєву Г.М.
​​​​​​​40000, м. Суми, пл. Незалежності, 2

​​​​​​​Байдака Олександра Геннадійовича
​​​​​​​




Геннадію Михайловичу!




Вам добре відома ситуація, яка склалася в Сумській міській раді, завдяки незаконним діям Сумської міської виборчої комісії Сумської області, що набули системного характеру при розгляді питання про заміщення в порядку черговості депутатів Сумської міської ради, обраних за виборчим списком Сумської міської організації політичної партії «Рідне місто».
Ваша політична сила є активним та повноправним учасником всіх судових процесів щодо оскарження протиправних рішень Сумської міської виборчої комісії. Саме тому Вам добре відомо та судами різних інстанцій встановлено і доведено, що я, Байдак Олександр Геннадійович, є кандидатом в депутати Сумської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі, включеним до виборчого списку Сумської міської організації політичної партії «Рідне місто» під номером 25.
На превеликий жаль, виготовлене в березні 2012 року та оформлене «заднім числом» рішення Вашої політичної сили про виключення мене з виборчого списку не було подане на розгляд Сумської міської виборчої комісії за два дні до виборів, як того вимагає закон, а відповідно, Сумська міська виборча комісія реєстрацію Байдака О.Г. не скасовувала та з виборчого списку мене не виключала.
Отже, начебто незрозуміла і майже містична, для широкого загалу, ситуація з заміщенням депутатів Вашої політичної сили в Сумській міській раді, доволі проста з точки зору юриспруденції. Необхідно лише взяти з архіву Сумської області належним чином зареєстрований виборчий список Сумської міської організації політичної партії «Рідне місто» та подивитися, хто значиться в ньому під номером 25. Зрозуміло, і те, що задля недопущення визнання обраним кандидатом в депутати Байдака О.Г., якійсь таємничій та містичній істоті, не залишається нічого іншого, як лише тільки продовжувати тиснути на голову та членів Сумської міської виборчої комісії, спонукаючи останніх до прийняття незаконних рішень, які в подальшому скасовуються судами.
Натомість, за час існування даного конфлікту інтересів Ви, як міський голова, жодного разу не пояснили Сумській громаді, чому я, через Ваше тверде слово, ніколи не стану депутатом міської ради, і чому другий рік поспіль мешканці округу, за яким я обирався, не можуть отримувати депутатської опіки і фінансової підтримки для вирішення своїх наболілих питань. Єдине, що Ви озвучили під час своїх неодноразових прес-конференцій та в численних своїх інтерв’ю це те, що Байдак О.Г. не виконав своїх моральних та фінансових зобов’язань перед Сумською міською організацією політичної партії «Рідне місто». Зокрема, такі Ваші висловлювання можна було прочитати у ряді місцевих друкованих засобах масової інформації та телевізійних сюжетах на місцевих телеканалах в квітні 2012 року, і аналогічна позиція була підтримана Вами й під час прес-конференції у серпні 2013 року.
Проте, аналізуючи надану Вами інформацію, не можу збагнути про які мої моральні, а тим більше фінансові зобов’язання перед політичною партією «Рідне місто» Ви ведете мову, якщо я не є і навіть ніколи не був членом цієї партії? Чим ці зобов’язання передбачені, де і ким вони виписані, і ким та коли вони підписані?
І, нарешті, хотілося б знати конкретний розмір моїх фінансових зобов’язань перед політичною партією «Рідне місто».
Геннадію Михайловичу, прошу Вас надіслати на мою адресу письмову відповідь на даний лист, в якій або підтвердити Ваші попередні висловлювання щодо моїх фінансових зобов’язань перед Сумською міською організацією політичної партії «Рідне місто» з зазначенням конкретної суми таких зобов’язань, або спростувати цю інформацію, як таку, що ганьбить мою честь, гідність та ділову репутацію чесної людини.




05 вересня 2013 року​​​​​

Байдак О.Г.



 
0
Комментариев
0
Просмотров
721
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.