Спамеры из Сумской ОГА

Блоги, Николай Чернотицкий
06 апреля 2011 в 16:07
Начиная с 27 марта и до сих пор, Сумская ОГА рассылает по электронной почте письмо всем районным СМИ о необходимости ТЕРМІНОВО! разместить материал о работе правительства и интервью с г-ном Азаровым. Это электронное письмо было получено каждой коммунальной газетой в количестве более 400 штук на данный момент. ОГА каждый час повторяла рассылку этого «важного» письма.

Теперь о самом письме. Письмо состоит из трех файлов.
1-й файл: письмо от замгубернатора Грыцая:
 

 
 
 
Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрацій, які забезпечують зв’язки із ЗМІ
 
Редакторам комунальних
засобів масової інформації
 
 
 
З метою забезпечення широкого інформування населення області про підсумки року роботи Уряду та вирішення органами виконавчої влади важливих соціально-економічних питань прошу розмістити на шпальтах комунальних газет інформацію про підсумкову прес-конференцію Прем’єр-міністра України М.Азарова та позитивні зміни у галузях промисловості, сільського господарства, соціальній та гуманітарній сферах.
Довідкові матеріали додаються.
 
 
 
Заступник голови
Сумської обласної
державної адміністрації                                                      С.М. Грицай
 
 
 
Оказывается за год работы правительства были«позитивні зміни у галузях промисловості, сільського господарства, соціальній та гуманітарній сферах», которые обычным гражданам не видно, потому необходимо им разъяснить через коммунальные СМИ.
 
2-й файл: Интервью Азарова
Интервью на 6 листах, 15 тыс.знаков и датируется 11 марта 2011. Очень «свежая и актуальная» новость. Объем районных газет около 8 полос, видимо главредам этих газет придется проявить смекалку, куда же ставить местные новости, а то выпуск номера с интервью Азарова, превратит газету в боевой листок Кабмина.
 
3-й файл:  Презентация «позитивнихзмін у галузях промисловості, сільського господарства, соціальній та гуманітарній сферах».
42 слайда в PowerPoint, их видимо тоже необходимо публиковать, по мнению г-на Грыцая.
Видимо после съезда депутатов-регионалов в Киеве в Сумской администрации решили напомнить жителям области про успехи власти и достали из халявы новость двухнедельной давности. Особенно трогательны слайды об успешной борьбе с ростом цен и неуклонном росте реальной заработной платы граждан.
Поскольку рассылка приурочена к годовщине работы правительства Азарова, мне кажется уже сейчас надо бы рассылать материал к годовщине работы нынешнего главы администрации области. Завтра ведь годовщина. Только не надо готовить такие объемные материалы, а то газеты будут это всё печатать до Нового Года.
 
P.S.
Г-н Грыцай, дайте указание, что бы перестали спамить!
0
Комментариев
9
Просмотров
3293
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Ги!
1. Депутатом а-ля Чернотицький?! Який став таким лише завдяки руху у виборчому списку?! Депутатом-випадковцем, який ніколи б не постояв на політичній арені, аби не революційні події (у масовці засвітився) Ах, увольте:)
2. На яких фронтах? На земельних? Сумнівні війни Колі Чернотицького під час розподілу землі тільки й здатні, що випромінювати вдячність штучно обраних на ролі врятованих
3. Мені ніхто не заважає та не завадить бути порядною людиною, фахівцем у власній справі та громадянином з іншою, ніж твоя, точкою зору
4. Та якщо ти все розумієшь за допомогою психології "паханства", то сумнівно й те, що почнеш нормально аргументовано висловлюватися, але й надалі будешь застосовувати ВЕЛИКІ ЛІТЕРи та хапати олігофренічний кайф від власної агресії.
Обов'язково нагадай адміну про необхідність "МОЧИТЬ НЕУГОДНІХ" на форумі, бо він або забув, або не дуже на тебе реагує;-)

Цитата:
Мені до Чернотицького рости? Куди, вибачте?! Хто такий Чернотицький - політехівський невдаха, якому революція невиправдовно надала змогу бути почутим. Чернотицький ще має зрости до критики взагалі. Тим більше, до критики поважних людей, які чогось досягли не завдяки крамолам та лоббі сомайданників.

Так-так, дорости до Чернотицького!
1.Для початку стань депутатом.
2.Потім повоюй на фронтах з земельними скандалами. До речі люди (кому він допоміг) при зустрічі з ним випромінюють вдячнічністю.
Тобі б таких результатів... Це тобі не на форумі сидіти та жовчу сходити із заздрощів...
3.А хто тобі заважає зі своїми "сомайданниками" досягти хоча б половини того, що зміг вже у свої роки Чернотицький??? Просто тебе ЖАБА ДАВИТЬ

Але я все рорзумію....
ПАХАН дав "ОДОБРЯМС МОЧИТЬ НЕУГОДНИХ"!

НАПИСАВ НЕПУТІН

Цитата:
А опонентів такої вагової категорії, як Чернотицький, помітить навряд.

Умник! Дорости до Чернотицького!!!

І не треба тут захищати провладну гидоту (аЗАРОВА, гРИЦАЯ та ін.)

Хоча я розумію, що треба відпрацьовувати гонорари...

І на останок... Коментуй по суті... (Є Конкретний НЕЗАКОННИЙ, АДМІНІСТАТИВНО-КОРУПЦІЙНИЙ ДОКУМЕНТ!.) А не по принципу "САМ ДУРАК"!

Цитата:
Грицай - чиновник з великим досвідом, людина зовсім не дурна, тому він робить те, що вважає за потрібне.

Він є такою ж коньюктурно-продажною ІУДОЮ, яких ( на жаль) виявилося багато по всій Україні і які стали РАКОМ перед ПАХАНАМИ!!!

А можна було б (для людей) залишитися Героєм!!!

Ні... Наклав у штани...

Автор! Бомби далі цю ГИДОТУ!!!........

НАПИСАВ НЕПУТІН

Що-що ви там назвалиКонкретним НЕЗАКОННИм, АДМІНІСТАТИВНО-КОРУПЦІЙНИм ДОКУМЕНТом? Чи не інтерв'ю з Азаровим? А може, лист Грицая, яким він справедливо намагається донести слова міністра до широкого загалу через комунальні(!) засоби МІ. Які й фінансуються громадами, на яких й розраховано інтерв'ю? А може вам здається, що комунальні газети мають штамповати ваши пронаціоналістичні та протестні думки ні про що? А ще може, що на блогах можна тільки підтримувати "авторів", називаючи всіх незгодних "гидотами"?
Коментую по суті: гонорари ще не просив, тому що розумію - поруч з вашими заокеанськими грандами то будуть суцільні сльози. Інтерв'ю Азарова, яке просуває чиновник, використовучи комунальні засоби інформації - то є нормальним, бо саме комунальні ЗМІ й є рупором існуючою влади. А "автор" Коля - завелиикй менеджер, який спромігся довести комунальне видання міста Суми до того, що навіть жєківськи працівники відмовляються його підписувати й читати. Блогер, якого підтримують ті, хто системно не працював і хто прагне досягти раю за рахунок інших - це є тимчасова Коліна робота. Згодом може не бути й такої. Так що відпрацьовуйте те, що ви там відпрацьовуєте - я із задоволенням буду сперечатися з вами безоплатно

Мені до Чернотицького рости? Куди, вибачте?! Хто такий Чернотицький - політехівський невдаха, якому революція невиправдовно надала змогу бути почутим. Чернотицький ще має зрости до критики взагалі. Тим більше, до критики поважних людей, які чогось досягли не завдяки крамолам та лоббі сомайданників. Чернотицький - це послід смути, занесеної з Заходу та якщо б не вона, Коля ніколи б не став тим, ким його позиціонують. На щастя, час все виправить та поверне Миколку на його місце. Та якщо вже відверто, то на цю, як ви висловились, "гидоту", - на Грицая та ін., хоча б подивиться приємно. Коля подібним вже не стане. Ніколи. З тими, хто відповість: "Та й Богові слава", погоджуся.

Грицай - это стеснительный воришка как у Ильфа и Петрова Smile
Пообщайтесь с жителями Лебедина. Узнаете много интересного.

Причем здесь Грицай? "Не царское дело" фигнёй заниматься! Это Богданова со своей шушарой - главным управлением пресс-службы Его Величества! Овечьих мозгов не хватает на элементарные вещи!

Я считаю, что если есть доказательства о каких-то преступлениях, то надо идти с этим в органы государственной власти, а о каждом можна сказать что-то плохое, темболее если знаешь что за это ничего не будет. Думаю к таким коментариям надо либо сразу давать ссылки на соответствующие документы, либо не ПОЗОРИТЬСЯ

Та нехай спамлять, невгамонні. Мають люди знати, про що каже прем'єр? За законом - мають. Для чого створені комунальні газети? Щоб доводити до людей прагнення влади. Ось нехай доводять, замість того, щоб друкувати часом з пальця висмоктані місцеві новини. Грицай - чиновник з великим досвідом, людина зовсім не дурна, тому він робить те, що вважає за потрібне. А опонентів такої вагової категорії, як Чернотицький, помітить навряд.