Захаряк: "Суми" провели певну селекційну роботу, щоб підсилити склад

Андрей Страшко
Андрей Страшко 21 марта 2013 в 21:39

Головний тренер ПФК "Суми" Ігор Захаряк напередодні старту ігор весняної частини чемпіонату країни серед команд першої ліги підбив підсумки роботи, виконаної колективом на зимових навчально-тренувальних зборах, а також поділився думкою про комплектації ігрового складу.

"Підсумки ми побачимо вже по ходу чемпіонату. Певну селекційну роботу ми провели, у нас ще є трохи часу і ми її продовжуємо вести. Є моменти, якими ми сподіваємося підсилити склад. Подивимося по ситуації, яка вона буде в чемпіонаті, і чи зможуть люди, які недавно з'явилися в команді, якісно додати саме в роботі і в досягненні необхідного результату.

Чи все вдалося на зборах? Знову ж таки, не один тренер у світі не скаже, що все вдалося. Ми аж до останнього етапу вели селекцію, тому що потрібно було шукати людей, шукати заміну і поєднували це з підготовкою. Повторююсь ще раз, як це вдалося - будемо дивитися в ході чемпіонату.

Що стосується селекції, ще кілька людей повинні під'їхати на перегляд, а так поки нікого. Тобто та сама група, яка є у нас, починаючи з самого початку: Давидов, Рибковський, Батищев, Федосенко, Зінченко, Даудов. Поки що шість осіб і ось ще сьомого ми шукаємо гравця - нападника ", - цитує фахівця клубна прес-служба.

"Наша мета на другу частину чемпіонату - як можна вище піднятися в турнірній таблиці і створити кістяк такої команди, яка могла б в наступному чемпіонаті вирішувати більш серйозні завдання", - уклав Захаряк.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
852
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.