"Суми" запланували спаринг з "Титаном"

Андрей Страшко
Андрей Страшко 09 февраля 2013 в 19:44

ПФК "Суми" відправилися на другий збір у Крим, де команда буде перебувати до 16 лютого. На цьому зборі заплановано три контрольні матчі.

Не можна не відзначити погодні умови в Куйбишеві, які в цьому році, як на диво відмінні - температура повітря вдень досягає близько 15 градусів тепла і світить сонце. Щодо футбольного газону, то воно практично в ідеальному стані. Загалом на цьогорічних зборах сумської команди є все, що потрібно для плідної та якісної підготовки команди до весняної частини чемпіонату. Згадаймо, яка була погода у минулому році на Кримському півострові, бо проблема полягала в тому, що тоді на Крим обрушилася небесна канцелярія у вигляді сильних снігопадів, і це позначилося на якості футбольних полів настільки, що навіть доводилося тренуватися на штучних полях.

Якщо ж говорити про тренувальний процес, то все йде за планом. На цьому зборі окрім того, що тренера переглядають потенційних новачків, які можуть поповнити ряди команди, також йде робота на всіх напрямках, починаючи від фізпідготовки і закінчуючи роботою в фітнес-залі. Вже на 10 число запланована перша контрольна гра в цьому році для ПФК "Суми", де сумчани поміряються силами з "Титаном" з Армянську. На перегляді перебуває 8 осіб, з яких 3 футболісти, про яких Ігор Захаряк раніше говорив в інтерв'ю, що він на них розраховує. Можна лише сказати, що це два півзахисника і нападник. Також Ігор Захаряк повідомив, що після 10 лютого ми дізнаємося про новачків команди. Виходить, що буде остаточно відомо про них після контрольної гри з "Титаном".

 
0
Комментариев
0
Просмотров
627
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.