Суми програють Десні

Андрей Страшко
Андрей Страшко 14 февраля 2013 в 04:39
Сьогодні підопічні Ігоря Захаряка на другому зборі в Криму провели черговий контрольний матч.

Вже в дебюті зустрічі Десна пробивала зі штрафного метрів з 23-х, але Олександр Бабак потягнув удар. Через кілька хвилин сумчани відповіли тим же, пробивши з такої ж відстані, але м'яч пролетів трохи вище воріт. Не минуло й п'яти хвилин, як оборона ПФК Суми на чолі з голкіпером Олександром Бабаком зіграла не кращим чином при розіграші кутового, і екс-гравець сумчан Андрій Малюк на випередженні замкнув пас головою і м'яч полетів у ближню дев'ятку - 0:1. Потім хвилин на десять настала «тиша у створенні моментів, як в однієї команди, так і в іншої.

Вся гра в той момент йшла в центрі поля. Хвилині на 30-й форвард подвоїв перевагу Десни, покаравши захист сумчан за провал в центральній зоні і вирвавшись на оперативний простір з Бабаком - нападнику нічого не залишалося, як тільки проштовхнути м'яч у сітку воріт - 0:2. Сумчани могли скоротити відставання в рахунку, коли наша команда розіграла непогану комбінацію і новачок, який знаходиться на перегляді, пробив по воротах, але м'яч влучив у штангу. На жаль, але якщо не забиваєш ти - забивають тобі: так воно і вийшло. Чернігівська команда забила, пройшовши через лівий фланг, півзахисник увірвався знову-таки на рандеву з воротарем і пробив у дальній кут воріт - 0:3.

У перерві наставник сумчан повністю замінив гравців, випустивши на поле наближений до основи склад. І практично в дебюті другого тайму Олександр Камерцель трохи змінив ситуацію в кращу сторону, зменшивши перевагу в два м'ячі, коли після подачі з правого флангу він у дотик переправив м'яч у сітку воріт - 1:3. Якщо в першій половині зустрічі складно було визначити, хто ж більше володів м'ячем, то в другій її частині ініціативу перехопила сумська команда. У цьому відрізку часу йшла гра без моментів, як здалося, була в'язка гра.

Залишалося хвилин 20 до кінця матчу і сумчани намагалися якимось чином скоротити відставання в рахунку, проте не вистачало самої малості - зіграності. Під завісу зустрічі, а саме на 89-й хвилині матчу все той же Олександр Камерцель скорочує відставання в рахунку в один м'яч, коли реалізував одинадцятиметровий удар. А пенальті ПФК Суми заробили, коли Анатолій Масалов прострілював з правого флангу і м'яч влучив у руку - 2:3.

Суми - Десна (Чернігів) 2:3
Голи: Камерцель 53, 89 (з пен.) - Малюк 10, 30, 37

Суми (перший тайм): Бабак, Пукась, Котелюх, Давидов, новачок, Боганім, новачок, новачок, Чахотін, новачок, І. Мельник, новачок

Суми (другий тайм): Бабак, С. Мельник, Лещук, Бугаєв, Петрович, Лебеденко, Снитко, новачок, Камерцель, Масалов, новачок

 
0
Комментариев
0
Просмотров
682
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.