Суми отримали міс міста

Андрей Страшко
Андрей Страшко 09 марта 2013 в 00:14
Головний титул і корону переможниці конкурсу «Міс Суми 2013» завоювала Анастасія Захарченко, 18-річна студентка третього курсу коледжу СНАУ.

Міс Суми-2013 Анастасія Захарченко зізналася, що мріє жити в Лондоні. Вона отримала можливість представляти Суми на національному конкурсі «Міс Україна 2013», який пройде в Києві 30 березня.

Міський конкурс відбувся у ТЮГу 1 березня і з-брав майже повний зал шанувальників жіночої краси.

Їх було шістнадцять

Спочатку глядачі побачили чотири виходи 16 конкурсанток: у сукнях від Сумського будинку моди «Петро Сорока», у вечірніх сукнях, у купальниках та у весільних нарядах від сумського дизайнера Марини Пісної. Після чого журі, очолюване представником Національного комітету «Міс Україна» Ігорем Шапоренко, відібрало п'ять фіналісток. Решта покидали сцену, ледве стримуючи сльози (у деяких це виходило досить-таки погано). За лаштунками одна з конкурсанток навіть зомліла.

Їх залишилося п'ять

Фіналістки тим часом змагалися у інтелект-конкурсі: кожній треба було відповісти на одне з питань, запропонованих ведучими. Приміром, «Для чого проводяться конкурси краси?» (Виявляється, «Для того, щоб доставити глядачам приємні емоції і позитивну енергію») або «Які пам'ятки показали б іноземцю в Сумах?» (Альтанку, фонтан, центр міста та пам'ятники з історією ) і т.д. На питання «Що Вас радує в житті?» Майбутня переможниця Анастасія Захарченко сказала: «Усмішка рідних, близьких і друзів». На цій оптимістичній ноті організатори конкурсу перейшли до вручення призів та нагородження стрічками переможниць в різних номінаціях.

Переможниця одна

«Міс глядацьких симпатій» за підсумками інтернет-голосування стала 19-річна студентка Наталія Ручка (№ 2). Хоча в глядацькому залі найголосніше підтримували ученицю школи № 29 Сашу Олейник (№ 15). І не дивно - Саші в цей день виповнилося 16 років. У подарунок дівчина отримала купальник від одного зі спонсорів конкурсу.

Переможниця конкурсу «Міс Суми 2013» в якості головного призу отримала турпутівку в одну із зарубіжних країн. Куди поїхати, Анастасія вибере сама з декількох варіантів, запропонованих сумської туристичною фірмою, що стала партнером конкурсу «Міс Суми». Крім того, Настю нагородили річним абонементом на обслуговування в одному з сумських салонів краси.

Поки Анастасія Захарченко під спалахами об'єктивів вживалася в роль зірки, її хлопець Юрій розповів «Данкор», що вірив у перемогу Насті ще до початку конкурсу, навіть хотів покласти їй у кишеню записочку: «Ти переможеш». Ще Юрій сказав, що Настя регулярно, три рази на тиждень, відвідує басейн, добре вчиться в коледжі, живе в приватному будинку і дуже любить тварин (у неї три собаки, кішка і хом'як).

- Настя цілеспрямована, надійна, ніколи не підводить, - зазначив Юрій.

Сподіваємося, ці якості допоможуть Сумчанка гідно представляти наше місто в столиці.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1895
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.