Суми обіграли молодіжку Зорі

Андрей Страшко
Андрей Страшко 17 февраля 2013 в 01:18
Сьогодні підопічні Ігоря Захаряка провели свій заключний контрольний матч на другому зборі в Криму. Протистояла їм молодіжна команда луганської Зорі.

Старт матчу видався досить таки непоганим. З перших хвилин матчу Зоря вибрала оборонну модель гри і сумчани заволоділи територіальною перевагою. Вже на п'ятій хвилині сумчани могли відкривати рахунок в матчі, коли новачок команди дочекався моменту і отримав довгу передачу, трохи пробіг до воріт і вразив ворота, однак лайнсмен підняв прапорець. Потім гра проходила переважно в центрі поля. Вже через п'ять хвилин сумчани непогано розіграли штрафний, віддавши пас на Давидова, який точно скинув на новачка команди і той пробив, але воротар перевів на кутовий. І все-таки сумчани відкривають рахунок у цій зустрічі. А забили підопічні Ігоря Захаряка з пенальті, але спочатку провели відмінну комбінацію, коли з правого флангу подав новачок команди на Масалова, якого збили в штрафній площі. Давидов реалізував пенальті - 1:0. На 37-й хвилині матчу луганчани ледве не зрівняли рахунок. Розіграли з правого флангу і пішла подача, але Бабак швидше за всіх зреагував і вибив м'яч. Під завісу першого тайму Зоря мало не забила гол "у роздягальню". Це сталося, коли пройшов простріл з флангу і нападник в дотик пробив метрів з семи, але м'яч потрапив у штангу.

У другому таймі, як би це не дивно звучало, наставник ПФК Суми зробив значні зміни в складі. Всіх поміняли, крім Бабака і Давидова, які грали і в першій половині зустрічі. На початку тайму городяни створили непоганий момент, коли йшла подача з флангу, але воротар вибив м'яч і новачок з лінії штрафного пробив трохи вище воріт. Через кілька хвилин луганчани провели непогану атаку біля наших воріт. Півзахисник пробив здалеку, але Бабак потягнув м'яч. Аналогічний момент стався у сумчан, Ігор Мельник пробивав з району штрафної лінії, проте воротар відбив. Сумчани не зупинялися на досягнутому і створили ще один небезпечний момент - навіс з правого флангу на Лебеденко, який пробив головою, але воротар забрав. У другій половині зустрічі перевага ПФК Суми була значна - команда більше контролювала м'яч, та й створила чимало небезпечних моментів. Ось ще тому доказ, на 69-й хвилині новачок сумчан сильно пробив з 30-ти метрів, але воротар вибив на кутовий.

За кілька хвилин до кінця матчу сумчани створили ще два небезпечних моменти. Спочатку Ігор Мельник пробивав головою після подачі з флангу, але повз ворота, а потім пробивав здалеку Єсип, який намагався обвідним ударом вразити дальній кут, але м'яч пролетів біля штанги.

У підсумку, мінімальна перемога сумчан, які на мажорній ноті закінчують другий навчально-тренувальний збір.

ПФК Суми - Зоря-мовляв 1:0
Голи: Давидов 22 (пен.)

ПФК Суми (перший тайм): Бабак, Лещук (Петрович 41), С.Мельник, Котелюх, Давидов, Масалов, Снитко, новачок, новачок, новачок, новачок

ПФК Суми (другий тайм): Бабак, новачок, Петрович, новачок, Давидов, Лебеденко, Чахотін, Камерцель, новачок, Єсип, І.Мельнік

 
0
Комментариев
0
Просмотров
834
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.