"Суми" - "Буковина" - 1:0. Контрольний матч. Перша ліга

Андрей Страшко
Андрей Страшко 25 февраля 2013 в 00:59
У День захисника Вітчизни ПФК «Суми» провів перший контрольний матч на третьому зборі в Криму, де суперником була чернівецька «Буковина».

Сумська команда відкрила рахунок у матчі на 10-й хвилині, коли Анатолій Масалов з 23-х метрів сильним ударом вразив ворота суперника, хоча там не обійшлося і без рикошету, що дезорієнтувало воротаря, і м'яч залетів у ворота - 1:0. У першому таймі сумчани могли забивати ще і ще, але підвела трохи реалізація. У першій половині матчу «Буковина» не завдала жодного удару у ствір воріт.

У другій половині зустрічі, що і слід було очікувати, відбулися кадрові зміни в складі. Ця ротація в складі трохи змінила малюнок гри, однак не на багато. Сумчани продовжували створювати небезпечні моменти біля воріт суперника, і навіть могли довести рахунок до розгромного, але як завжди реалізація трохи підвела. Хоча під кінець матчу чернівецька команда могла і зрівняти рахунок в матчі, проте все обійшлося. У підсумку, закономірна перемога сумчан над командою, яка також виступає в першій лізі України. Якщо говорити про статистику всього матчу, то сумчани завдали у рамку воріт 7 ударів, тоді як «Буковина» - 1. Повз ворота: «Суми» - 14 ударів, «Буковина» - 9 ударів.

Наступний контрольний матч підопічні Ігоря Захаряка проведуть 26 лютого проти «Севастополя-2».

ПФК «Суми» - ФСК «Буковина» (Чернівці) - 1:0 (1:0)

Гол: Масалов 10.

ПФК «Суми» (перший тайм): Бабак, Лещук, Котелюх, С.Мельник, Давидов, потенційний новачок, Масалов, потенційний новачок, потенційний новачок, потенційний новачок, потенційний новачок.

ПФК Суми (другий тайм): Бабак, Боганім, Петрович, потенційний новачок, Бугаєв, Чахотін, потенційний новачок (Снитко 85), Рибковський, потенційний новачок, Єсип (потенційний новачок 85), І.Мельнік.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
899
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.