Сумчани розійшлися миром з «Буковиною»

Андрей Страшко
Андрей Страшко 12 марта 2013 в 20:13
Сьогодні, 11 березня, ПФК «Суми» на завершальному зборі в Криму провів свій перший контрольний матч, який проходив у селищі Новопавлівка. Спаринг-партнером на цей раз була чернівецька «Буковина», з якою сумчани вже зустрічалися на попередньому зборі, тоді матч завершився мінімальною перемогою сумчан. Не можна не відзначити погодні умови на Кримському півострові, які переросли у справжню теплу весну, де температура повітря досягає позначки +19 градусів.

Стартовий склад сумчан на цю гру виглядав досить таки наближеним до основного, хоча, забігаючи наперед, головний тренер дав пограти в цій зустрічі практично всім футболістам. Вже на 5-й хвилині матчу «Буковина» створила небезпечний момент біля наших воріт, коли один з гравців пробивав здалеку, але м'яч пролетів трохи вище воріт. Через кілька хвилин сумчани відповіли тим, що заробили штрафний удар, після якого пробивав Масалов, але м'яч пролетів вище рамки воріт. Потім все той же Масалов небезпечно пробивав з 27-ми метрів, але м'яч розминувся зі штангою. У середині першого тайму Ігор Мельник мав шанс відкрити рахунок, однак у Ігоря не вийшов удар і м'яч полетів набагато вище воріт. І все-таки сумчани відкривають рахунок на табло, коли Ігор Мельник прийняв м'яч поблизу штрафного, потім сталася метушня, і в підсумку м'яч скотився на Давидова, який закрутив «шкіряний» у ближній кут воріт - 1:0. Через хвилину сумчани не зупинялися на досягнутому, намагаючись подвоїти перевагу. Це Даудов навісив з лівого флангу на Масалова, який пробив головою, але м'яч полетів повз ворота. Вже під завісу зустрічі Масалов знову загострив ситуацію біля воріт «Буковини», коли після подачі з кутового, Анатолій пробив по воротах, але знову ж таки, трохи вище воріт.

У перерві коуч сумчан справив заміни, які вже точно не підсилили гру команди в другій половині зустрічі. До того ж на 70-ій хвилині матчу «Буковина» зрівнює рахунок. Коли чернівецька команда навішувала в штрафну сумчан і суддя порахував, що там був поштовх в спину з боку гравця ПФК «Суми» та вказав на одинадцятиметровий удар. «Буковина» без проблем реалізувала пенальті - 1:1. За 10 хвилин до кінця матчу сумчани мали добру нагоду для того, щоб вийти вперед. Це Чахотін навішував з правого флангу на потенційного новачка, який пробивав зльоту, але м'яч пролетів вище воріт.

У підсумку, матч так і закінчився з нічийним рахунком 1:1. Якщо говорити в цілому, то сумчани переграли в ігровому плані «Буковину», хоча результат говорить сам за себе, проте ця нічия залишає позитивне враження. Наступний контрольний матч підопічні Ігоря Захаряка проведуть 15 березня проти МФК «Миколаїв».

 
0
Комментариев
0
Просмотров
634
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.