За соборність помислів і дій!

Блоги, Олег Медуниця
19 января 2011 в 16:23

22 січня 1919 року на Софіївській площі в Києві було оприлюднено Акт про з’єднання українських земель в єдиній державі: «Віднині зливаються в одно віками відділені одна від одної частини України – Галичина, Буковина, Закарпаття і придніпрянська Україна в одну Велику Україну. Сповнилися відвічні мрії, для яких жили й за які вмирали найкращі сини України. Віднині є тільки одна незалежна Українська Народна Республіка. Віднині український народ, звільнений могутнім поривом своїх власних сил, має змогу об’єднати всі зусилля своїх синів для створення нероздільної незалежної Української Держави на добро і щастя українського народу».

Відзначаючи Свято Соборності на рідних землях і на чужині, українці переймаються спільним духом гордості за чини своїх великих попередників, котрі тяжким трудом, власною кров’ю і багатотисячними жертвами століттями наближали час постання омріяної національної державності, виборюючи її волю та захищаючи територіальну цілісність.

Активізація зусиль московських імперіалістів та їхньої «п’ятої колони» в Україні і в світі, конкретні безцеремонні кроки для інспірації національного розбрату, економічна експансія, наступ російщення, фальсифікація історії, порушення прав людини мають всі ознаки початку нової окупації і свідчать, що загроза національним інтересам і національній безпеці є реальною.

Ми проти!

Суми, 22 січня, о12.00, сквер Шевченка.

Київ, 22 січня, 14.00, Софіївська плоша.

Вийти справа кожного!

0
Комментариев
3
Просмотров
2176
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

ах, как прелестно читать комментарии "антиоранжистов"))) посмотрим на их комменты в конце года - после социальных бомб, заложенных не только в макеевке...

вот чего я всегда не любил - так это крайностей, вот как эта: последний абзац олежиного блога и реакция в стиле гостя, мол, дулю вам.

...мой друзяка, в макеевке проработавший во время оно пару месяцев, рассказывает, что ради собственной безопасности был вынужден сходу побриться наголо, чтоб ходя по улицам сего населенного (в определенной степени) странными людьми пункта, не получить по голове. типа сойти за "здешнего".

очень жаль будет, если подобная идея - постричься под нуль - охватит теперь, при новой власти, целое государство.

а разве тому нет предчувствия? и хоть "над представителями Партии регионов не рекомендуется никому смеяться. Будет адекватный ответ - смешной и весёлый" (с) нардеп Ярослав Сухой,

все же посмеемся.

мы же сумчане, а не макеевские лохи, правда?

http://www.youtube.com/watch?v=MyB_IS1b0so&feature=player_embedded

Всирайтеся-всирайтеся, але ж хоч підтирайтеся!!!

Вонь ваша помаранчева уже повсюдно набридла!! Дулю вам!

Слава Україні! Геть антинародну владу!!!